Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.4.)

sobota, 18. apríl 2015 10:22 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Predpoklady, že Andrés Iniesta nastúpy proti Valencii, boli príliš optimistické. Keďže doteraz netrénoval, podľa slov trénera Luisa Enriqueho by sa musel stať zázrak, aby nastúpil. (ESPN)

BARCELONA: Po necelom roku v Katalánsku sa Thomasovi Vermaelenovi naskytá možnosť prestúpiť. Získať by ho údajne chcel Everton. (Transfermarkt)

ATLÉTICO MADRID: Na pôde Deportiva sa Mario Mandžukić dnes neobjaví. Problémy s členkom boli dôvodom, prečo chýba v madridskej nominácii. (Eurosport)

VILLARREAL: 21-ročný útočník Jonathan Calleri sa bude zrejme sťahovať z Bocy Juniors do Európy. Len nedávno sa začalo písať o záujme Valencie a už sa pridali aj Žlté ponorky. (Transfermarkt)

VILLARREAL: Svalové zranenie zamedzí Josému Antoniovi Doradovi zajtrajší štart proti Córdobe. Či tento bek vynechá viac zápasov, je zatiaľ otázne. (Transfermarkt)

SEVILLA: Záložník z Pobrežia Slonoviny, Ismaël Diamondé, oblieka dres francúzskeho Saint-Étienne, ale dlho by to platiť nemuselo. V priebehu leta oňho chcú zabojovať Sevillačania. (Transfermarkt)

DEPORTIVO: 25-ročný stredopoliar Juan Domínguez bude predlžovať zmluvu so svojim tímom na ďalšie tri ruky. Aktuálna zmluva by vypršala už v lete. (Marca)