Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.4.)

sobota, 18. apríl 2015 10:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Pogba chce prestúpiť do Barcelony

Katalánsky denník Sport informuje, že Paul Pogba chce posilniť FC Barcelona. Francúzsky záložník v službách Juventusu Turín sa ocitol v hľadáčiku hneď niekoľkých svetových veľkoklubov, avšak posilniť by chcel práve katalánskeho giganta. Háčik je v tom, že Barca v lete stále nemôže nakupovať nových hráčov, preto by po prípadnom transfere musel Pogba ostať na hosťovaní v Turíne, kde momentálne pôsobí. (Sport)

Everton sleduje Vermaelena

Portál Tuttomercatoweb.com tvrdí, že liverpoolsky Everton sa v lete pokúsi získať belgického stopéra Thomasa Vermaelena, ktorý v lete vymenil Arsenal za Barcelonu, ale vzhľadom k častým zdravotným problémom zatiaľ na Camp Nou neodohral ani jeden súťažný zápas. Preto nie je vylúčené, že po sezóne zmení dres a zamieri niekam inam. (Tuttomercatoweb.com)

De Gea súhlasil s odchodom

David De Gea súhlasí s odchodom do Realu Madrid, tvrdí La Sexta. Španielsky brankár, ktorému sezóna v Manchestri United vychádza na výbornú by sa vraj mohol stať nástupcom Ikera Casillasa ako v španielskej reprezentácii tak aj v Bielom Balete. Red Devils však svoju brankársku jednotku lacno pustiť nehodlajú, všetko teda závisí od ponuky Pusiniek. (La Sexta)

Austin do Southamptonu?

Novým klubom Charlieho Austina by sa podľa Daily Mirror mohol stať Southampton. Najlepší hráč Queens Park Rangers pravdepodobne v klube z Loftus Road neostane dlhšie ako do konca sezóny a práve The Saints sú vraj momentálne najväčším favoritom na kúpu tohto anglického kanoniera. (Daily Mirror)

Lopetegui možno koučom Realu Madrid

Julen Lopetegui, tréner, ktorý v tejto sezóne zažíva skvelú jazdu Ligu majstrov s FC Porto sa podľa denníka AS ocitol pod drobnohľadom Realu Madrid, ktorého vedenie nie je úplne najspokojnejšie s prácou Carla Ancelottiho a nie je vylúčené, že sa s Talianom po konci prebiehajúceho ročníka natrvalo rozlúči. (AS)

Dybala do Atlética?

Argentínsky talent Paul Dybala možno nakoniec skončí v Atléticu Madrid, informáciu priniesol španielsky denník AS. Los Colchoneros sú známi tým, že dávajú šancu aj mladým a talentovaným hráčom a súčasnému ťahúňovi Palerma by presun do La Ligy mohol vyhovovať. (AS)

Cavani za 45M

La Stampa tvrdí, že Juventus Turín sa dohodol s Parížom Saint- Germain na prestupe Edinsona Cavaniho. Uruguajský útočník by mal v letnom prestupovom období opustiť Park Princov a vydať sa do Turína. Prestupová čiastka? 45 miliónov eur. (La Stampa)