Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.4.)

piatok, 17. apríl 2015 10:55 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: V sobotu proti Málage môžu chýbať až dve hviezdy. Gareth Bale a Karim Benzema sa včera pripravovali na zápas len individuálne a klub už priznal, že obaja majú menšie zdravotné problémy. (insidespanishfootball)

BARCELONA: Aj napriek zraneniu v oblasti pánvy Andrés Iniesta ľahšie trénuje. Potom, ako nedohral zápas s PSG by celkom rád stihol náročný duel La Ligy s Valenciou. (Goal)

ATLÉTICO MADRID: Anglická Chelsea opäť plánuje v lete nakupovať, čo by sa malo dotknúť aj Atlética. Londýnčania si v ich tíme vyhliadli Diega Godína. K tejto informácii sa zatiaľ madridský klub nevyjadril. (Mirror)

BILBAO: Len 20-ročný brankár Kepa Arrizabalaga sa čoskoro zaviaže do roku 2018 a bude sa tešiť na príležitosť v A-tíme Los Leones. V druhej polovici sezóny 2014/15 hosťoval v SD Ponferradina, čo je celok bojujúci o postup do Primera Division. (Marca)

SEVILLA: V prvom štvrťfinále Európskej ligy proti Zenitu Petrohrad sa musel tím zaobísť bez Daniela Carriça, ktorý nestihol doliečiť zranenie z posledného ligového zápasu. Výhru svojich spoluhráčov 2:1 tak sledoval len z tribúny. (insidespanishfootball)

SEVILLA: Ukrajinský krídelník Jevgen Konopľjanka ostane v lete bez zmluvy a z Dnipropetrovska pravdepodobne odíde. V Európe sa schyľuje o tohto muža k veľkej bitke a zapojiť by sa do nej chceli aj Los Rojiblancos. (Goal)

LEVANTE: Stredopoliar Papakouli Diop musí pre zranenie členka vynechať dnešný zápas s Espanyolom. Pre tím je, samozrejme, každá absencia veľmi krutá. Chvost tabuľky je veľmi vyrovnaný a Levante je momentálne pod čiarou zostupu. (Marca)

CÓRDOBA: Dvojzápasový trest dostal záložník Borja García za červenú kartu z minulého kola. Dostal ju v závere nezládnutého zápasu proti Elche.

RAYO VALLECANO: Mexický krídelník Javier Aquino nebude môcť nastúpiť na zápas s Almeríou. Jeho zdravotné problémy nie sú špecifikované, no podľa prvých správ má ísť o vynechanie len jedného stretnutia. (Marca)

ELCHE: Pred pondelkovou dohrávkou s Realom Sociedad majú Los Ilicitanos veľké problémy so zložením obrany. Naraz z nej vypadol Sergio Pelegrín so zraneným palcom na nohe a Eduho Albacaru trápi členok. Štart oboch je ohrozený. (Marca)