Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.4.)

štvrtok, 16. apríl 2015 13:39 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Al Sadd chce Xaviho na 7 rokov

Madridský denník Marca tvrdí, že katarský klub Al Sadd sa nechce vzdať nádeje na získanie Xaviho a barcelonskému stredopoliarovi vraj ponúka netradičný sedemročný kontrakt. Podobne dlhé zmluvy sú tradičnejšie skôr v hokeji, preto ak by opora FC Barcelona na túto ponuku kývla išlo by o veľmi zaujímavý transfer. (Marca)

Godin do Chelsea?

Uruguajský stopér Diego Godin by sa mohol sťahovať do londýnskej Chelsea, túto informáciu dnes priniesol anglický bulvárny denník Daily Mirror. To, že José Mourinho hľadá posilu do obrany je verejným tajomstvom a práve pilier defenzívy Atlética Madrid by mohol byť pre plán portugalského kouča tým pravým mužom. (Daily Mirror)

Klopp končí

Správy o tom, že Jurgen Klopp skončí po sezóne na lavičke Borussie Dortmund sa ukázali byť pravdivé, a tak sa vo veľkom začalo špekulovať o tom, kam tento nemecký kormidelník zamieri. Ponúk na jeho stole bude podľa dostupných správ neúrekom, okrem iného sa spomínajú napríklad Manchester City či Real Madrid.

Tuchel nástupcom Kloppa?

Otázkou naďalej ostáva aj fakt, kto sa stane Kloppovým nástupcom v Signal Iduna Parku. Samotný odchádzajúci kouč vraj poradil klubovému vedeniu, aby angažovalo talentovanému mladého trénera Thomasa Tuchela, ktorý v minulosti viedol napríklad FSV Mainz. (Bild)

Khedira do Dortmundu?

Aj nasledujúca správa bude o Borussii Dortmund. Prvou letnou posilou BVB by sa podľa denníka Bild mohol stať Sami Khedira z Realu Madrid, ktorého by vraj do kádra čierno- žltých mal priviesť údajný nový tréner Dortmundu Thomas Tuchel. (Bild)

Song na ceste do Interu?

Alexandre Song, ktorý je momentálne na hosťovaní v londýnskom West Hame United z FC Barcelona by sa vraj mohol po konci aktuálneho ročníka sťahovať do Milána, kde sa o jeho služby vo veľkom zaujíma Inter vedený Robertom Mancinim. (Gianluca di Marzio)

Oscarov preč, Valenciov príchod

Daily Mirror tvrdí, že londýnska Chelsea je ochotná v lete predať Brazílčana Oscara, ktorého výkony stále nie sú adekvátne, pričom do klubu zo Stamford Bridge by naopak mohol prísť ekvádorský reprezentant Enner Valencia, ktorý momentálne oblieka dres West Hamu United. (Daily Mirror)