Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.4.)

streda, 15. apríl 2015 10:15 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: V roku 2012 sa belgický záložník Axel Witsel mohol stať hráčom madridského Realu. Transfer z Benficy sa zrealizovať nepodarilo a 26-ročný futbalista zamieril do Zenitu Petrohrad. Pôsobenie v Bielom balete je však naďalej jeho snom a médiá začínajú špekulovať, či sa niečo podobné nepodarí zrealizovať toto leto. (Goal)

REAL MADRID & ATLÉTICO MADRID: Prvé madridské derby v Lige majstrov 2014/15 je minulosťou. Na Estadio Vicente Calderón sa v nervóznom zápase zrodila remíza 0:0 a o semifinalistovi rozhodne odveta hraná 22. apríla.

REAL MADRID & ATLÉTICO MADRID: Každé španielske derby je ešte niekoľko dní sprevádzané mediálnou prestrelkou. Obranca Dani Carvajal zvádzal boje s Mariom Mandzukićom a v jednom ho údajne uhryzol. Španiel toto obvinenie rázne odmieta, hoci za úder pri ďalšom incidente mal byť vylúčený. (Football-Espana)

ATLÉTICO MADRID: Médiá prišli s informáciou, že Los Colchoneros si môžu vymeniť útočníka s Evertonom., konkrétne, do Madridu by mohol zamieriť Romelu Lukaku výmenou za Maria Mandžukića. Prestup sa javí veľmi nereálne. Atlético musí riešiť problémy na iných postoch. (Daily Star)

BARCELONA: Métu 300 odohraných zápasov za Barçu má na dosah Gerard Piqué. Podariť sa to môže už dnes proti PSG. V Champions League by to bol zápas číslo 66.

BARCELONA: Veľmi vytrvalo Brazílčan Dani Alves naťahuje fanúšikov aj vedenie Kataláncov. Potom, ako odmietol záverečnú ponuku vedenia, dal vedieť, že sa rozhodne až po sezóne. V Barcelone je šťastný, ale je ochotný zvážiť aj prípadné ďalšie ponuky. (ESPN)

SEVILLA: Prestup kolumbijského útočníka Teófilia Guitiérreza je prakticky hotovou vecou. 29-ročný futbalista bude do leta pôsobiť v argentínskom River Plate a potom sa presunie do Španielska. Prestupová čiastka má byť 11 miliónov eur. (todomercatoweb)