Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.4.)

utorok, 14. apríl 2015 06:54 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Obranca Dani Alves má drobné problémy s členkom. Pre Barcelonu to však neznamená problém vzhľadom k prvému štvrťfinále Ligy majstrov s PSG, pretože brazílsky obranca musí duel vynechať kvôli trestu za karty. (lequipe.fr)

FC BARCELONA:Thomas Vermaelen zostáva aj ďalšiu sezónu v Barcelone. Belgický obranca sa po dlhotrvajúcich starostiach so stehenným svalom dokonca objavil aj na 23 -člennej nominácii katalánskeho klubu na zápas Ligy majstrov s PSG. Nakoniec sa však 29-ročný Belgičan do Francúzska na zápas nepresunie. (sport-express.ru)

REAL MADRID: Realu Madrid sa pred prvým štvrťfinále Ligy majstrov proti Atléticu uzdravujú hráči. Na zápas bude pripravený aj obranca Fábio Coentrão, ktorý je znovu fit po problémoch s kolenom. (abola.pt)

ATLÉTICO MADRID: Granit Xhaka nedávno predĺžil s Borussiou Mönchengladbach zmluvu až do roku 2019, no napriek tomu sa špekuluje o jeho odchode. Záujem o služby 22-ročného švajčiarskeho reprezentanta má údajne Atlético Madrid. Xhaka má však v zmluve výstupnú klauzulu vo výške 25 miliónov eur. (transfermarkt.de)

VALENCIA: Stredopoliar Nicolás Gaitani a krídelník Eduardo Salvio by v lete mohli opustiť  Benficu Lisabon. O oboch argentínskych futbalistov je v Európe interes, pričom hlavným záujemcom je španielska Valencia. (insidespanishfootball.com)

VILLARREAL: Mateo Musacchio si zo zápasu s Getafe odniesol zlomený členok, s ktorým sa v Madride podrobil operácii. Doba absencie 24-ročného argentínskeho stredného obrancu Villarrealu zatiaľ nebola stanovená. (football-espana.net)