Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.4.)

pondelok, 13. apríl 2015 06:37 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Gareth Bale opäť trénoval so spoluhráčmi z Realu Madrid. Waleský futbalista je v poriadku po zranení chodidla, kvôli ktorému nenastúpil v zápase proti Eibar. (bbc.com)

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid pred sebou má prvé štvrťfinále Ligy majstrov s Realom, do ktorého bude môcť zasiahnuť Mario Mandžukič. Chorvátsky útočník bude v poriadku po zranení členka, kvôli ktorému vynechal posledné dva ligové zápasy. (football-espana.net)

ATLÉTICO MADRID: Ak by Atlético Madrid v lete prišlo o svojho útočníka Maria Mandžukiča, ktorý rokujes Wolfsburgom, pokúsilo by sa z Evertonu priviesť Romelua Lukakua. (Sun on Sunday)

ATLÉTICO MADRID:Sílvio by sa mohol stať kmeňovým hráčom Benfiky. Portugalský obranca v Lisabone hosťuje z Atlética Madrid a klub údajne pracuje na jeho trvalom prestupe. (transfermarketweb.com)

VALENCIA:Jonathan Calleri sa údajne stane novou posilou Valencie. Tá má o mladého 21-ročného argentínskeho útočníka záujem a s Bocou Juniors sa vraj už dohodla na hráčovom príchode. (transfermarketweb.com)

VILLARREAL: Mateo Musacchio nedohral dnešný zápas proti Getafe. 24-ročný argentínsky obranca Villarrealu v druhom polčase pravdepodobne utrpel zlomeninu členku. (marca.com)