Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.4.)

nedeľa, 12. apríl 2015 06:05 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA:Jordi Alba má v Barcelone kontrakt len na ďalšie dve sezóny a vedenie katalánskeho klubu by si jeho služby rado poistilo. Podľa denníka El Mundo Deportivo by 26-ročný ľavý obranca mohol predĺžiť zmluvu až do roku 2020. (El Mundo Deportivo)

FC BARCELONA: Pedro má s Barcelonou zmluvu len do konca tohtoročnej sezóny a poslednou dobou sa začína špekulovať o jeho odchode z Katalánska. Teraz sa však objavili informácie, podľa ktorých by mohol 27-ročný útočník zotrvať v klube aj o niečo dlhšie. (transfermarketweb.com)

ATLÉTICO MADRID: Toby Alderweireld hosťuje z Atlética Madrid v Southamptone. Za anglický tím na rozdiel od madridského celku nastupuje pravidelne a preto by si belgického reprezentanta rád udržal aj naďalej. V lete prebehnú rokovania medzi oboma klubmi o ďalšej budúcnosti tohto obrancu.(bbc.com)

SEVILLA: Gerard Deulofeu nenastúpil za Sevillu v zápase proti Barcelone. 21-ročný krídelník v andalúzskom klube hosťuje práve z Barcelony a tréner Unai Emery sa rozhodol, že ho vôbec nezaradí do nominácie na zápas. (insidespanishfootball.com)

VILLARREAL: Denis Čeryšev sa znovu zapojil do tréningu svojho klubu. Ofenzívny futbalista Villarrealu je v poriadku po zranení stehenného svalu, ktoré si privodil v polovici marca. (sport-express.ru)

RAYO VALLCECANO: Medzi žrďami Raya sa štyri týždne objaví Cristian Álvarez. 29-ročný argentínsky brankár španielskeho klubu si poranil stehenný sval. (marca.com)