Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.4.)

nedeľa, 12. apríl 2015 10:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Škrtelova budúcnosť je otázna

Denník The Times píše o tom, že budúcnosť Martina Škrtela v Liverpoole nemusí byť taká jednoznačná, ako sa môže na prvý pohľad zdať. Slovenský reprezentačný kapitán vraj plánoval predĺžiť s The Reds kontrakt, ale prvé rokovania o novej zmluve mali zlyhať, a preto teraz nemožno predpokladať, či sa náhodou neblíži koniec nášho obrancu na Anfield Road. (The Times)

Muto do Chelsea nepríde

Tréner londýnskej Chelsea José Mourinho na tlačovej konferencii informoval, že správy o tom, že by mali Londýnčania zaplatiť rekordnú sumu za čarovného japonského mladíka Yoshinora Muta sú len výplodom médií a nezakladajú sa na pravde. (talkSPORT)

United chcú investovať

Daily Mirror tvrdí, že Manchester United chce v letnom prestupovom období investovať poriadny balík peňazí do dvojice hráčov Parížu Saint- Germain. Red Devils by vraj kúpili z Parku Princov kapitána a hlavný pilier defenzívy Thiaga Silvu a taktiež uruguajského zakončovateľa Edinsona Cavaniho. Opačným smerom by zas mohol putovať Angel Di Maria a značný balík peňazí. (Daily Mirror)

Liverpool sa chce zbaviť Balotelliho

Daily Express informuje, že liverpoolske FC je pripravené v lete prísť o Maria Balotelliho, i keď podľa predpokladov na talianskom útočníkovi prerobí skoro 16 miliónov libier. Kúpa tohto bývalého zakončovateľa Manchestru City z AC Miláno sa ukázala byť krokom vedľa, čo pochopilo už aj vedenie The Reds. (Daily Express)

United získa Depaya

Podľa správ z denníka Daily Mirror sa o holandského záložníka z PSV Eindhoven Memphisa Depaya v lete pobijú hlavne anglické celky Manchester United a Liverpool FC. Víťazom tejto bitky o nádejného reprezentanta Oranjes by sa podľa kuloárnych informácii mali stať Red Devils z Old Trafford. (Daily Mirror)

Miláno chce Baccu

Portál zameraný na prestupy fichajes.net tvrdí, že talianske AC Miláno by rado získalo kolumbijského zakončovateľa Carlosa Baccu, ktorý momentálne oblieka dres FC Sevilla. Je však možné, že samotný hráč by odchod odmietol, pretože rozpoloženie ACM a FCS je momentálne na míle vzdialené. (fichajes.net)

Mourinho buduje tím na 10 rokov

José Mourinho sa na poslednej tlačovej konferencii vyjadril, že jeho misia v Chelsea je dlhodobejšieho rázu. Portugalský kouč vraj v spolupráci s majiteľom Romanom Abramovičom skladá na Stamford Bridge tím, ktorý bude bojovať o vrcholné priečky ďalších desať rokov. Ktovie, ako na tom bude Chelsea s počtom titulov o dekádu neskôr.

Arsenal potrebuje len výhry

Tréner Arsenalu Arsene Wenger tvrdí, že jeho tím potrebuje do konca sezóny získať plný počet bodov, inak nemá šancu dobehnúť mestského rivala Chelsea, ktorá zatiaľ kráča za majstrovským titulom pevným krokom. Kanonieri včera predviedli kvalitný výkon, keď zvíťazili na horúcej pôde Burnley 1:0 gólom Aarona Ramseyho.