Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.4.)

sobota, 11. apríl 2015 16:15 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Pogba hlavnou posilou City?

Daily Star tvrdí, že francúzsky stredopoliar Paul Pogba by sa mal stať hlavnou letnou posilou Manchestru City. Dosluhujúci anglický šampión plánuje po sezóne výraznejší rez kádrom a príchod opory Juventusu Turín do záložnej formácie by sa pre Citizens mohol ukázať ako dobrý krok k ďalším trofejám. (Daily Star)

Coutinho za 48M?

Ďalším futbalistom, ktorý by mohol posilniť Manchester City je podľa Manchester Evening News brazílsky záložník Liverpoolu Coutinho, ktorý patrí medzi najlepších hráčov prebiehajúceho ročníka Premier League. The Reds by mohli za jeho služby zinkasovať až 48 miliónov libier. (Manchester Evening News)

Liverpool nepustí Sterlinga

Televízna stanica ESPN tvrdí, že vedenie Liverpoolu je pripravené stopnúť akýkoľvek letný prestup Raheema Sterlinga. Tím z Anfield Road robí, čo môže, aby si svojho talentovaného mladíka udržal, pretože záujem o služby tohto mladého anglického reprezentanta je v poslednom období skutočne markantný. (ESPN)

Marseille kouča meniť nechce

Renomovaný francúzsky denník L'Equipe prišiel s informáciou, podľa ktorej Olympique Marseille nechce zmeniť po sezóne trénera a argentínsky kouč Marcelo Bielsa by mal dostať priestor na rozvoj OM aj v nasledujúcom ročníku, i keď svetlomodrí v prebiehajúcej sezóne zrejme na cenné tituly nedosiahnu. (L'Equipe)

Patricio na ostrovy?

Futbalový denník z Portugalska O Jogo zas tvrdí, že anglický Liverpool pozorne sleduje situáciu okolo Ruia Patricia. Brankár Sportingu Lisabon sa vraj ocitol pod drobnohľadom The Reds už dávnejšie, avšak až teraz sú Červení pripravení za jeho služby ponúknuť dostatočnú finančnú porciu. (O Jogo)

United lovia v Dortmunde

Podľa správ z Daily Mail je Manchester United pripravený v letnom prestupovom období angažovať nielen nemeckého stopéra Matsa Hummelsa z Borussie Dortmund ale aj jeho spoluhráča Ilkaya Gundogana, ktorý by mohol byť v budúcej sezóne jedným zo základných pilierov záložnej rady United. (Daily Mail)

Manolas do Arsenalu?

Londýnsky Arsena podľa Gazzetta dello Sport sleduje situáciu okolo gréckeho obrancu Kostasa Manolasa z AS Rím. Kremenitý pilier defenzívy Vlkov z večného mesta by mohol Kanonierov z Emirates Stadium stáť približne 25 miliónov eur. (Gazzetta dello Sport)