Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.4.)

piatok, 10. apríl 2015 06:32 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid sa odvolal proti žltej karte, ktorú v úvode druhého polčasu včerajšieho zápasu s Rayom dostal Cristiano Ronaldo. Portugalský kanonier bol v tohtoročnej sezóne napomínaný už piatykrát, čo by znamenalo automatický dištanc do ďalšieho zápasu. (skysports.com)

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo zaznamenal vo svojej šiestej sezóne za Real Madrid celkovo už 300. gól. Tretiu stovku zásahov portugalský strelec zavŕšil v zápase s Rayom. (goal.com)

REAL MADRID a SEVILLA: Jesé Rodríguez Ruiz sa po viac ako rok starom zranení kolena nepresadzuje v prvom tíme Realu Madrid. Preto sa už dlhšie hovorí o jeho letnom odchode formou hosťovania. Talentovaný 22-ročný krídelník má niekoľko záujemcov, pričom tým najnovším je Sevilla. (transfermarketweb.com)

FC BARCELONA: Barcelona pri zákaze prestupujúcich hráčov hrať za katalánsky veľkoklub rieši problém s obsadením postu pravého obrancu. Preto sa snaží predĺžiť spoluprácu s 31-ročným Danielom Alvesom, pričom brazílsky reprezentant má kontrakt len do konca sezóny. (goal.com)

VALENCIA: Enzo Pérez prvýkrát od polovice marca trénoval a čoskoro sa môže pripojiť ku spoluhráčom z Valencie. 29-ročný argentínsky stredopoliar si doliečuje zranenie stehenného svalu. (abola.pt)

DEPORTIVO: Deportivo La Coruňa sa herne i výsledkovo trápi a údajne bude hľadať nového trénera. Podľa niektorých médií bol po remíze 1:1 s Cordobou prepustený kouč Víctor Fernández. (football-espana.net)