Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.4.)

štvrtok, 9. apríl 2015 17:35 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Chicharito neodíde do MLS

Mexický útočník Javier Hernandéz zvaný Chicharito, ktorý momentálne hosťuje v španielskom Reale Madrid z anglického Manchestru United vraj bude mať v lete možnosť odísť do americkej Major League Soccer, ale kmeňový hráč Red Devils vraj nemá záujem o presun do Zámoria. Kde však budú jeho futbalové kroky pokračovať v budúcej sezóne je momentálne nejasné. (Daily Telegraph)

Coutinho letný cieľ?

Brazílčan Coutinho, ktorému sa v prebiehajúcej sezóne pomerne darí v drese Liverpoolu sa vraj možno stane cieľovým letným prestupom Manchestru City. Citizens zrejme podľa všetkého neobhája majstrovský titul a plánujú zmeny v kádri, pričom tento sympatický Brazílčan by mohol spestriť záložnú radu úradujúceho anglického šampióna. (Daily Mirror)

Inter možno cestou pre Pedra

Španielsky útočník Pedro, ktorému sa dlhodobo nedarí presadiť v drese FC Barcelona, kde v útoku kraľuje trio Messi, Suarez, Neymar, by vraj mohol po konci prebiehajúceho ročníka opustiť španielsku La Ligu. O služby tohto odchovanca Kataláncov sa vraj zaujíma Inter Miláno, informáciu priniesli talianske noviny Corriere dello Sport. (Corriere dello Sport)

Schneiderlin do Chelsea?

Ďalším tímom, ktorý sa zaujíma o služby Morgana Schneiderlina zo Southamptonu je vraj londýnska Chelsea, ktorá neplánuje robiť veľké zmeny v kádri, ale José Mourinho sa vyjadril, že ak sa bude dať, tak svoj káder, ktorý kráča v tejto sezóne za anglickým titulom pevným krokom, vhodne doplní o zaujímavé mená. (L'Equipe)

Aj Clyne do Chelsea?

The Blues sa podľa dostupných správ zaujímajú aj o ďalšieho hráča Southamptonu, Nathaniela Clynea. Talentovaný anglický mladík je jedna z najväčších nádejí futbalového Albionu, avšak nie je isté, koľko by Chelsea musela za jeho služby zaplatiť. The Saints si totiž vedia za svojich mladých hráčov zapýtať skutočne vysoké čiastky.

AC Miláno sleduje Bentekeho

Taliansky klub AC Miláno, ktorý plánuje letnú prestavbu pozorne sleduje situáciu okolo belgického útočníka Christiana Bentekeho. Kanonier Aston Villy, ktorý je hlavným gólovým ťahúňom The Villans v Premier League však neplánuje v dohľadnej dobe zmeniť dres, preto veľa závisí od toho, s akou ponukou Milánčania prídu. (Daily Mirror)