Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.4.)

streda, 8. apríl 2015 10:30 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Gareth Bale možno príde o dnešný zápas španielskej ligy na pôde Raya Vallecano (výkop o 22:00). Futbalista Realu Madrid má problémy s ľavým chodidlom a jeho štart je z tohto dôvodu neistý. (dailymail.co.uk)

REAL MADRID: Obranca Realu Madrid Pepe začal s  tréningom a mohol by stihnúť prvý zápas štvrťfinále Ligy majstrov s Atléticom. Portugalský futbalista má problémy so stehenným svalom, ktoré si priviezol z reprezentačného zrazu. (as.com)

REAL MADRID: Real Madrid pozorne sleduje situáciu okolo novej zmluvy 20-ročného anglického záložníka Raheema Sterlinga v Liverpoole. Je možné, že Biely balet sa rodáka z jamajského Kingstonu pokúsi v lete získať. (Daily Mail)

SEVILLA: Pravdepodobne posledné zápasy za Ajax Amsterdam má pred sebou Nicolai Boilesen. Záujem o 23-ročného dánskeho obrancu v službách holandského klubu má Sevilla. (transfermarketweb.com)

MÁLAGA: Málaga by z Levante rada získala Davida Barrela. 31-ročný útočník okrem iného cez víkend hetrikom rozdrvil Almeríu. (football-espana.net)

CÓRDOBA: 24-ročný alžírsky útočník Nabil Ghilas bol vyradený z prvého tímu Córdoby. Podľa španielskeho klubu ide rozhodnutie založené na hráčovej horšej kondícii a prístupu k povinnostiam. (abola.pt)