Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.4.)

utorok, 7. apríl 2015 11:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Napriek dlhom príbehu o odchádzajúcom Danim Alvesovi môže byť všetko inak a Brazílčan má v klube zotrvať. Vedenie Kataláncov má v pláne ponúknuť mu novú zmluvu. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Úradujúci majster hrá najbližšie už dnes proti Realu Sociedad, ale v jeho radoch sa neobjaví Mario Mandžukić. Chorváta trápi zranený členok. (insidespanishfootball)

ATLÉTICO MADRID: Atlético hrá dnes proti Realu Sociedad, ale bude mu chýbať obranca Diego Godín. Uruguajčan má svalové problémy. (Marca)

SEVILLA: Zmena brankára v Andalúzii na pláne nie je a 32-ročný gólman Beto predĺžil zmluvu. Zotrvanie Portugalčana však bolo dohodnuté už dávno predtým. (Marca)

VALENCIA: 20-ročný útočník Aleksandar Mitrović z Anderlechtu je v hľadáčiku mnohých európskych tímov a španielske médiá medzi ne zaradili aj Valenciu. Belgický tím údajne za hráča požaduje 18 miliónov eur. (tuttomercatoweb)

ALMERÍA: Celok z juhovýchodu Pyrenejského polostrova dlho bez coacha neostal. Po odvolaní Juan Ignacia Martineza kormidlo preberie Sergi Barjuán. Len 43-ročný Španiel sa preslávil ako hráč Barcelony, neskôr pôsobil pri jej mládeži a naposledy trénoval Recreativo Huelva. (Daily Mail)

DEPORTIVO: 34-ročný stopér Alberto Lopo je už plne k dispozícii svojmu mužstvu. V poslednej dobe vynechával tréningy pre bolesti v krku. (Marca)

GRANADA: Z nevídanej prehry 1:9 sa budú spamätávať ešte veľmi dlho. Tréner Abel Resino len ťažko hľadal slová a výsledok označil za najhoršiu ranu vo svojej kariére. (insidespanishfootball)

GETAFE: Problémy s bedrami Juana Valeru budú musieť byť riešené operáciou. Španielsky obranca tak možno neodohrá v tejto sezóne už ani zápas. (Marca)

RAYO VALLECANO: FC Porto údajne dohodlo prestup kanoniera Alberta Buena, ktorý by mal potvrdzovať svoje ofenzívne kvality aj v Portugalsku. V tejto sezóne nastrieľal už 16 gólov. (Eurosport)