Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.4.)

pondelok, 6. apríl 2015 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Chelsea chce Hendersona

Denník Daily Star informuje, že ďalším z hráčov, na ktorého sa v letnom prestupovom období zameria londýnska Chelsea bude anglický reprezentant Jordan Henderson. Skúsený stredopoliar sa nedávno ocitol aj pod drobnohľadom Barcelony, avšak vedenie Liverpoolu nechce o jeho možnom odchode počuť ani slovo. (Daily Star)

Romeu už nemá trpezlivosť

Odchovanec FC Barcelona Oriol Romeu, ktorý sa posledné roky snaží neúspešne presadiť v londýnskej Chelsea by rád v lete Stamford Bridge natrvalo opustil. Defenzívny záložník sa boril s viacerými zraneniami a keď bol konečne fit, klub ho poslal na hosťovanie. Momentálne oblieka dres nemeckého Stuttgartu v Bundeslige, kde bojuje o záchranu. (Daily Mirror)

Liverpool zabojuje o Falcaa

Nielen Real Madrid, ale údajne aj Liverpool FC by rád získal Radamela Falcaa. O možnej budúcnosti El Tigreho sa toho popísalo až-až , jasné je akurát to, že po konci tohto ročníka neostane v Manchestri United, kde sa mu vôbec nedarí. Málo reálne je aj jeho zotrvanie vo francúzskom AS Monako, Kniežatá sa zrejme pokúsia na Falcaovi zarobiť. (Metro)

Rodgers má problémy

Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej má kouč Brendan Rodgers problémy s autoritou v kabíne Liverpoolu. Britský kormidelník, ktorý je často chválený, no často aj zatracovaný vraj prestáva zvládať vnútroklubovú situáciu na Anfield Road, čo len umocnila nedávna prehra The Reds na Emirates Stadium s Arsenalom 1:4. (Daily Mirror)

Čech do Southamptonu?

Petr Čech podľa dostupných správ možno neopustí anglickú Premier League, ale v Chelsea taktiež neplánuje ostať.  Český brankár by vraj mohol zmeniť dres ešte do konca sezóny. Southamptonu sa zranila brankárska jednotka Fraser Forster a vraj práve Čechíňo by mohol putovať na St. Mary´s Stadium ako takzvané núdzové hosťovanie. (Tuttomercatoweb.com)

Tottenham chce Ayewa

Televízna stanica ESPN tvrdí, že londýnsky Tottenham Hotspur sa v letnom prestupovom období zameria na jednu z najväčších hviezd ghanskej reprezentácie – Andreho Ayewa. Skúsený kanonier francúzskeho Olympiqueu Marseille by sa vraj pôsobeniu v anglickej Premier League nebránil. Bude to práve na White Hart Line v drese Kohútov? (ESPN)

Pereira do PSG?

Francúzsky šampión Paríž Saint- Germain sa podľa správ z denníka Daily Mirror chystá v lete zamerať na talentovaného kmeňového hráča Manchestru United Andreasa Pereiru, pričom kľúčom k jeho získaniu by mal byť hlavne týždenný plat. Zatiaľ čo Red Devils núkajú mladíkovi sumu okolo 8 000  eur týždenne PSG je vraj ochotné do Pereiru zainvestovať až 27 tisícmi za sedem dní. (Daily Mirror)