Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.4.)

nedeľa, 5. apríl 2015 10:33 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Valdés do Realu Madrid?

So šialenou informáciou prišiel anglický Daily Star, ktorý tvrdí, že ak Iker Casillas skončí v Reale Madrid, jednotkou sa stane kostarický gólman Keylor Navas a pozíciu dvojky by mohol zastávať Victor Valdés. Odchovanec FC Barcelona a bývalý reprezentant Španielska momentálne kryje chrbát Davidovi De Geovi v Manchestri United. (Daily Star)

Bitka o Pogbu

V lete sa chystá veľká bitka o Paula Pogbu z Juventusu Turín. Najväčšími adeptmi na jeho získanie sú vraj FC Barcelona a Chelsea. Trhová cena tohto francúzskeho záložníka by mohla atakovať 70 miliónov eur, je to vysoká čiastka, avšak oba spomenuté kluby disponujú vysokými finančnými prostriedkami a boli by schopné tento transfer utiahnuť. The Blues by vraj ako súčasť dohody ponúkli Juventusu Brazílčana Oscara.

Arsenal chce Cabayeho

Podľa Sunday Mirror londýnsky Arsenal obnovil svoj interes o francúzskeho stredopoliara Yohanna Cabayeho. Bývalá opora Newcastlu United momentálne hráva v parížskom PSG, ale nemá vybudovanú takú pozíciu ako na ostrovoch. Cabayemu Premier League sedela, preto nie je vylúčené, že by sa do nej mohol čoskoro vrátiť. (Sunday Mirror)

Real Madrid chce Falcaa

Radamel Falcao do Realu Madrid? S takouto možnosťou sa pohráva bulvárny denník Daily Express, ktorý píše o tom, že by kolumbijský El Tigre mohol v lete definitívne opustiť Manchester United, kde hosťuje a taktiež aj AS Monako, ktorého je stále kmeňovým hráčom a zamieriť do Bieleho Baletu. Predajná cena? Údajne 43,5 milióna eur. (Daily Express)

Marquinhos do Anglicka?

Brazílsky stopér Marquinhos je stále v hľadáčiku Manchestru United. Klub z Old Trafford je vraj pripravený za tohto talentovaného mladíka z Parížu Saint- Germain zaplatiť približne 55 miliónov eur, teda čiastku, ktorú by pravdepodobne francúzsky majster odmietal len veľmi ťažko. Treba totiž dodať, že futbal je v tejto dobe vo veľkej miere aj biznis a aj taký bohatý klub ako PSG by tak lukratívnu ponuku zrejme neodmietol. (Metro)

Costu chce aj Liverpool

Douglasa Costu, brazílskeho technika zo Šachťaru Donetsk podľa najnovších správ sleduje aj liverpoolske FC. Najväčším záujemcom o Douglasove služby bola vraj londýnska Chelsea, avšak The Reds sa neplánujú nádeje na získanie tohto Brazílčana len tak vzdať, tvrdí Daily Star. (Daily Star)

Kde skončí Khedira?

Momentálne nejasná je situácia okolo Samiho Khediru z Realu Madrid, ktorému po sezóne končí v hlavnom meste Španielska kontrakt a nevyzerá to tak, že by ho plánoval predĺžiť. O služby nemeckého reprezentanta sa zaujíma hneď niekoľko tímov, spomenúť môžeme napríklad Schalke 04, Manchester United či Bayern Mníchov.

Dortmund prehrá Immobileho

Nemecký Dortmund je pripravený predať útočníka Immobileho, tvrdí športový denník Bild. Taliansky kanonier Ciro Immobile po prestupe z FC Turín do Bundesligy nevstúpil vôbec dobre, nedarí sa mu herne a celkovo do kabíny BVB nezapadol. Je teda dosť reálne, že po konci tejto sezóny odíde niekam inam. (Bild)

Vráti sa Moses do Chelsea?

Vráti sa Victor Moses do Chelsea, ktorej je stále kmeňovým hráčom, alebo odíde zo Stamford Bridge natrvalo? Nigérijčan, ktorý sa vyžíva v rýchlej zmene tempa momentálne hosťuje v Stoke City, ktoré pripravuje 5 miliónov libier na jeho trvalý prestup. Aké má plány s týmto hráčom José Mourinho je momentálne nejasné. (Daily Mirror)