Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.4.)

nedeľa, 5. apríl 2015 09:33 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Druhý tím súťaže sa dnes predstaví doma proti Granade a bude pri tom aj James Rodriguez. Deň pred zápasom to prezradil coach Carlo Ancelotti. (Goal)

REAL MADRID: Médiá tlačia 21-ročného stopéra Raphaëla Varana do klubu, v ktorom by nastupoval častejšie. Sám Francúz však nič také neplánuje a v Reale by rád naplnil kontrakt platný do leta 2020. (Metro)

REAL MADRID: Anglický West Ham údajne plánuje priviesť v lete talentovaného Jeseho Rodrigueza. 22-ročný útočník sa presadzuje do zostavy veľmi komplikovane a prestup do Anglicka by mohol byť preňho cestou. (Sun)

SEVILLA: Defenzívneho záložníka Stéphana Mbiu sa v priebehu leta pokúsi uloviť tím zo Spojených arabských emirátov, Al Jazira. V tamojšej lige ide o jeden z popredných klubov, no konkrétna prestupová čiastka ešte známa nie je. (tuttomercatoweb)

VALENCIA: Reprezentant Ukrajiny, Andrij Jarmolenko, sa dostal do hľadáčika ďalšieho veľkého európskeho klubu. Len nedávno sa riešil jeho možný prestup do PSG a hlásiť sa začínajú Los Che. (Transfermarkt)

BILBAO: Zranenie kolena Ikera Muniaina zo zápasu so Sevillou (0:2) neveští nič dobré. Prvé prognózy dokonca naznačujú, že ofenzívna opora tímu už v ročníku 2014/15 nenastúpi. (insidespanishfootball)

REAL SOCIEDAD: Tím to tento rok vyššie ako na ôsme miesto s najväčšou pravdepodobnosťou nevytiahne a tréner David Moyes uznáva, že bude potrebovať niekoľko posíl. Pôjde predovšetkým o rozšírenie kádra, teda aj vytvorenie zdravej konkurencie. (Football-Espana)

CÓRDOBA: Včera sa v zostave objavili až traja navrátilci po zranení. Obrancovia José Ángel Crespo a Edimar spoločne s útočníkom Nabilom Ghilasom však neodvrátili prehru s Atléticom Madrid 0:2. (insidespanishfootball)

ALMERÍA: Boj o záchranu je po včerajšku opäť komplikovanejší. Z nádejí na zisk domácich bodov proti Levante ostalo len prianie. Hostia vyhrali jasne 4:1, takže stále platí, že UDA zdolali tohto súpera v súťažnom zápase naposledy v marci 2008.