Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.4.)

piatok, 3. apríl 2015 10:41 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Zranený členok nedovolil Lionelovi Messimu nastúpiť na prípravné duely so Salvadorom a Ekvádorom. Po príchode do Katalánska sa okamžite podrobil podrobnému vyšetreniu, ale zápas so Celtou Vigo by nemal vynechať. (Mirror)

REAL MADRID: Podľa niektorých informácií sa v nedeľnom zápase s Granadou fanúšikovia môžu tešiť aj na návrat Jamesa Rodrígueza. Na tribúne bol pre februárovú zlomeninu priehlavkovej kosti, no v tréningu sa prejavuje v dobrej forme, čo dáva nádej na jeho štart v základe. (Football-Espana)

REAL MADRID: Od leta má Real dohodnutého nového hráča, 23-ročného obrancu Danila z Porta. Vyše 31-miliónová posila sa dočkala pocty aj od slávneho Roberta Carlosa. Ten sa síce vyhýbal porovnávaniu mladíka s legendárnym Cafum, no označil ho za skvelého komplexného obrancu, ktorý je pre Madridčanov dobrou investíciou. (ESPN)

VALENCIA: 29-ročný záložník Enzo Perez mal pôvodne chýbať päť týždňov, no na hracej ploche by sa mohol objaviť skôr. Podľa najnovších prognóz by si Argentínčan mal zahrať 18. apríla proti Barcelone. (Newsnow)

VALENCIA: Defenzívny záložník Walter Gargano z Neapola by mohol okúsiť Primera Division. Uruguajčanovi vyprší zmluva po sezóne 2015/16, ale ešte predtým by sa mohol dohodnúť na kontrakte s Netopiermi. (Goal)

SEVILLA: Los Rojiblancos predvádzajú dobré výkony v Európskej lige a tabuľkové postavenie v La Lige zaručuje účasť v tejto súťaži aj pre budúci ročník. To sú hlavné dôvody, prečo bola Unaiovi Emerymu ponúknutá nová zmluva. Podpísaná by mohla byť v krátkom čase. (Skysports)

MÁLAGA: Krídelníkovi Nordinovi Amrabatovi sa kopia ponuky. Holaďan, ktorý hosťuje v Andalúzii z Galatasarayu, je v hľadáčiku viacerých európskych klubov. Píše sa o West Bromwichi, Seville alebo gréckom Olympiacose. (mundodeportivo)

CELTA VIGO: 25-ročný stopér Andreu Fontas si verí na najbližší zápas s Barcelonou. Katalánci, podľa jeho slov, majú nabitý program s množstvom ťažkých zápasov. Práve preto nemusia byť schopní pripraviť sa na Celtu dôkladne. Súboj sa hrá v nedeľu a v prípade výhry si Fontasovi spoluhráči poistia postavenie v strede tabuľky. (insidespanishfootball)