Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.4.)

piatok, 3. apríl 2015 08:41 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Ronaldo a Messi sú nedotknuteľní

Legendárny tréner Sir Alex Ferguson, ktorý už skončil svoju kariéru ako kouč sa vyjadril, že aktuálna pozícia Lionela Messiho a Cristiana Ronalda v súčasnom futbale je nedotknuteľná. Jediným hráčom, ktorý by mohol toto hviezdne duo vyzvať v boji o Zlatú loptu je podľa ex- trénera Manchestru United Brazílčan Neymar. (Goal.com)

Oscar môže odísť

Brazílčan Oscar môže odísť z Chelsea, tvrdia viaceré britské médiá. Hráč s číslom osem nemá v klube zo Stamford Bridge momentálne takú pozíciu, ako v minulej sezóne, nedarí sa mu ani herne, a preto sa stále viac špekuluje o tom, že by mohol zmeniť po konci aktuálneho ročníka dres. Záujem prejavil Juventus Turín. (Goal.com)

Chelsea chce Pogbu

Daily Telegraph tvrdí, že londýnska Chelsea je ochotná predať vyššie spomínaného Oscara a taktiež jeho krajana Ramiresa, aby mohla financovať pripravovaný prestup Paula Pogbu z Juventusu Turín, ktorý vraj nebude najlacnejší a Modrým by tak hrozili problémy zo strany finančného fair- play. (Daily Telegraph)

Cena za Sterlinga známa

Podľa Daily Telegraph bude prestupová cena Raheema Sterlinga 68 miliónov eur. Vedenie Liverpoolu nechce o svoju mladú hviezdu prísť, avšak ak na to má prísť, tak sa The Reds pokúsia vyťažiť z možného predaja svojho talentu čo najviac. (Daily Telegraph)

Van Gaal preferuje Strootmana

Holandský tréner Manchestru United Louis Van Gaal podľa Manchester Evening News preferuje kúpu svojho krajana Kevina Strootmana z AS Rím pred nákladným nákupom francúzskeho záložníka Paula Pogbu z Juventusu Turín. (Manchester Evening News)

Arsenal chce El Shaarawyho

Podľa denníka Metro sa londýnsky Arsenal v letnom prestupovom období zameria na talianskeho reprezentanta Stephana El Shaarawyho. AC Miláno by ho vraj mohlo pustiť za 24,5 milióna eur. (Metro)