Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.4.)

štvrtok, 2. apríl 2015 11:14 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: So zraneným stehenným svalom sa z národného tímu vrátil Pepe. V zápase Realu by sa nemal objaviť dva týždne. Podobné zranenie údajne trápi aj Garetha Balea, v ktorého prípade sa ešte dĺžka rekonvalescencie neodhaduje. (Goal)

ATLÉTICO MADRID: Španiel Santi Cazorla z Arsenalu sklamal priaznivcov Atlética, keď vyvrátil možnosť, že by v lete do madridského klubu prestupoval. V minulosti už pôsobil vo farbách 4 iných klubov La Ligy. (Daily Mail)

ATLÉTICO MADRID: 27-ročný stredopoliar Gonzalo Castro má údajne v zmluve výkupnú klauzulu na 12 miliónov eur, čo zaujalo Los Colchoneros. Madridčania však nie sú jediní a vysporiadať sa budú musieť aj s Bayernom Mníchov. (Goal)

SEVILLA: Ocenenie hráča mesiaca sa ušlo Vitolovi. Ofenzívny futbalista z červeno-bielych farieb Sevilly si navyše zahral aj v prípravnom zápase Španielska proti Holandsku. (lfp.es)

REAL SOCIEDAD: Najmenej jeden zápas bude musieť vynechať obranca Alberto De La Bella. Problémy so stehenných svalom ho nepustia do boja s Málagou. (Marca)

VALENCIA: Už niekoľko dní bol Javi Fuego dohodnutý na novej zmluve, no až včera došlo k jej podpisu. Skúsený záložník sa zaviazal do leta 2017. (Transfermarkt)

VALENCIA: Na Mestallu by sa mohol vrátiť Raúl Albiol, ktorý vo farbách Valencia v minulosti odohral 172 zápasov. V Neapole jeho výkony mierne stagnujú a bývalý zamestnávateľ je odhodlaný priviesť ho späť. (tuttomercatoweb)

ESPANYOL: Vyliečený je už Sergio Garcia a po skončení reprezentačnej prestávky začal trénovať so spoluhráčmi. Barcelonský klub čaká najbližší zápas až v pondelok, čo dáva nádej, že by si v ňom mohol zahrať. (Marca)

RAYO VALLECANO: Natrhnutý stehenný sval vyradil zo zostavy útočníka Lea Baptistãa. Chýbať by mal 6 týždňov. (Newsnow)

DEPORTIVO: V španielskych vodách možno bude loviť portugalská Benfica. Záujem má o 23-ročného krídelníka Isaaca Cuencu, ktorý by v Lisabone mohol nahradiť Nicolas Gaitána. (Marca)

ELCHE: Pätnásty tím ligovej tabuľky má obrovské finančné problémy a hráči sa rozhodli konať. Nebudú navštevovať tlačové konferencie a vídať ich nebude možné ani na aktivitách mimo zápasov. Vedenie totiž nestihlo podlžnosti vyrovnať do sľubovaného dátumu 31. marca. (Goal)