Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.4.)

štvrtok, 2. apríl 2015 10:20 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Juventus vie o Barcelone

Športový riaditeľ Juventusu Turín Pavel Nedvěd potvrdil, že Stará Dáma vie, že FC Barcelona sa zaujíma o francúzskeho záložníka Paula Pogbu. Naďalej však platí, že Zebry sa pokúsia bývalého hráča Manchestru United udržať v čierno- bielych farbách čo najdlhšie. (Goal.com)

Sterling nie je mamonár

Anglický mladík Raheem Sterling sa bráni tomu, že je mamonár, čo znamená, že nesúhlasí s tým, že médiá o ňom píšu, že požaduje privysoké finančné požiadavky od Liverpoolu. Faktom je, že Sterling bude s The Reds o novom kontrakte rokovať až po skončení tohto ročníka. (Goal.com)

Touré do Interu Miláno?

Reprezentant Pobrežia Slonoviny Yaya Touré možno opustí Manchester City už po sezóne, tvrdí Gazzetta dello Sport. Talianske noviny píšu o tom, že by Touré mohol zamieriť do Interu Miláno, ktorý vraj pripravuje pre Citizens zaujímavú ponuku. (Gazzetta dello Sport)

Chelsea získa 18 miliónov

Daily Express tvrdí, že londýnska Chelsea môže získať 18 miliónov eur za Mohameda Salaha. Egyptský reprezentant oblieka momentálne dres Fiorentiny, kde je na hosťovaní z Londýna, avšak Fialky sa pokúsia vykúpiť Salaha na trvalý prestup. (Daily Express)

Dost do Premier League?

Nemecký Sport Bild informuje, že holandský útočník Bas Dost by sa mohol sťahovať v letnom prestupovom období do anglickej Premier League. Záujem o služby kanoniera z Wolfsburgu sa vraj zaujímajú Southampton, Swansea a Stoke City. (Sport Bild)

Chicharito do Nemecka?

Naopak, smerom do Wolfsburgu by mohol putovať mexický reprezentant Javier Hernandéz, zvaný Chicharito. Kmeňovému hráčovi Manchestru United sa nedarí ani na hosťovaní v Reale Madrid a očakáva sa, že v lete opustí anglický klub natrvalo. (Daily Mail)