Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.4.)

streda, 1. apríl 2015 17:34 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.4.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Walcott do Chelsea?

Jeden z renomovanejších anglických denníkov The Times tvrdí, že londýnska Chelsea sa v letnom prestupovom období pokúsi získať Thea Walcott. Anglický reprezentant momentálne oblieka dres Arsenalu, ktorý je rivalom The Blues, avšak v kádri Gunners sa mu momentálne moc nedarí a zmenu by vraj privítal. (The Times)

Oscar na odchode

Naopak, londýnsku Chelsea by mohol opustiť brazílsky záložník Oscar, o ktorého sa zaujíma Juventus Turín. Talianske noviny Gazzetta dello Sport tvrdia, že modré číslo 11 nie je spokojné na Stamford Bridge a odchodu do inej ligy, respektíve klubu by sa rozhodne nebránil. (Gazzetta dello Sport)

Townsend bude rokovať

Andros Townsend, anglický reprezentant, ktorého pozícia v Tottenhame Hotspur momentálne nie je istá, vraj chce rokovať s klubovým vedením o svojej budúcnosti ešte pred koncom aktuálnej sezóny. Informácie priniesol Daily Telegraph, ktorý taktiež píše, že o Townsenda sa zaujímajú viaceré kluby z Anglicka a Talianska. (Daily Telegraph)

Costa na lane Chelsea

Daily Mirror informuje, že londýnska Chelsea sa po konci prebiehajúceho ročníka pokúsi získať brazílskeho ofenzívneho futbalistu Douglasa Costu. Opora Šachťaru Donetsk by mala Modrých stáť 27,5 milióna libier. (Daily Mirror)

Lloris MU odmietne

Francúzsky brankár Hugo Lloris je podľa Daily Star pripravený odmietnuť záujem Manchestru United, ktorý sa vytrvalo interesuje o jeho služby. Lloris je podľa svojich slov v londýnskom Tottenhame spokojný a momentálne sa nechystá odchádzať. (Daily Star)

Abramovič pustí Čecha

Britské médiá tvrdia, že ruský majiteľ Chelsea FC Roman Abramovič je pripravený nechať ísť českého brankára Petra Čecha, ktorý nie je spokojný s tým, že na Stamford Bridge je v pozícii brankárskej dvojky a nedostáva toľko šancí ako Thibaut Courtois.