Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.4.)

streda, 1. apríl 2015 09:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.4.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Biely balet pozorne sleduje dostupných brankárov. Cena Davida de Geu z Manchestru United je privysoká, a tak kontaktuje Bayer Leverkusen. Odtiaľ by rád kúpil 23-ročného Bernda Lena. (Mirror)

REAL MADRID: K dlhotrvajúcim špekuláciám o Garethovi Baleovi už preohovoril aj prezident Florentino Perez. Napriek tlaku, ktorý je v súčasnosti na Walesana vyvíjaný, predaj nepripadá do úvahy. (Daily Mail)

REAL MADRID: Ľavý obranca Fabio Coentrão sa vôbec nebude brániť odchodu a pomerne reálne sa javí Manchester United. „Už v minulosti som prejavil záujem hrať za tento klub. Je to jeden z najlepších klubov sveta, ktoré obdivujem.“ povedal na adresu anglického celku. (Skysports)

BARCELONA: Vedenie katalánskeho klubu prejavilo spokojnosť s prácou trénera Luisa Enriqueho a ponúkne mu novú zmluvu. Tá aktuálna platí len do leta. (Newsnow)

SEVILLA: 32-ročný gólman Beto si môže vyberať z dvoch atraktívnych možností. Portugalčan má ponuku na predĺženie zmluvy alebo môže ako voľný hráč zamieriť do tureckého Besiktasu. Ten taktiež prišiel s konkrétnou ponukou. (Goal)

VALENCIA: Los Che musia byť poriadne nepokojní z 19-ročného beka Josého Luisa Gayú. Potom, ako sa trochu utíšili špekulácie o záujme Realu Madrid, odmietol predĺžiť zmluvu. Podpisom by si výrazne platovo polepšil a jeho výkupná klauzula by bola navýšená na 40 miliónov eur. (insidespanishfootball)

MÁLAGA: 33-ročný útočník Javi Guerra hosťuje v Andalúzii z Cardiffu, ale už teraz vie, že by v tíme Los Boquerones chcel zotrvať. Španielsku ligu má dobre odskúšanú už z minulosti, kedy hrával za Valladolid, Granadu, Alavés, Levante a Valenciu. (Wales Online)

MÁLAGA: Na internete sa objavili správy, že škótsky reprezentant Steven Naismith z Evertonu je v užšom zozname vyhliadnutých posíl. Vzhľadom na dlhotrvajúcu zmluvu 28-ročného útočníka je to nerealistický scenár. (Daily Mail)

REAL SOCIEDAD: 32-ročný stopér Ion Ansotegi sa nevie dohodnúť na novej zmluve a je možné, že v lete klub opustí. Zatiaľ sa však nevie o kluboch, ktoré by javili reálny záujem. (Transfermarkt)