Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.3.)

utorok, 31. marec 2015 16:14 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Real Madrid chce Pastoreho  

Španielsky športový denník Mundo Deportivo tvrdí, že úradujúci víťaz Ligy majstrov Real Madrid zameral svoju pozornosť na argentínskeho záložníka Javiera Pastoreho. Reprezentant Albicelestes momentálne oblieka dres Paríža Saint- Germain a v prebiehajúcej sezóne sa mu pomerne slušne darí. (Mundo Deportivo)

Di Maria za 59,7M?

Daily Mirror informoval, že Angel Di Maria nakoniec neodíde do FC Barcelona, ako sa pôvodne písalo, ale posilní francúzskeho šampióna Paríž Saint- Germain. PSG sa vraj chystá za Argentínčanove služby ponúknuť takmer 60 miliónov eur, konkrétne 59,7. (Daily Mirror)

Bitka o Dybalu už čoskoro

Taliansky Tuttosport prišiel s informáciou, podľa ktorej bude novým klubom argentínskeho mladíka Paula Dybalu Arsenal Londýn alebo Juventus Turín. Veľký talent z Argentíny je však naďalej hráčom talianskeho Palerma v Serie A. (Tuttosport)

Sterling neodíde

Raheem Sterling Liverpool neopustí, píše Daily Star. Anglický mladík, ktorého pozorne sledujú Manchester City či Real Madrid zatiaľ s The Reds nepredĺžil svoj aktuálny kontrakt, ale vraj to nevyzerá tak, že by plánoval zmeniť v dohľadnej dobe dres. (Daily Star)

United favoritom na zisk De Bruyneho

Anglický portál talkSPORT píše o tom, že belgický reprezentant Kevin De Bruyne sa možno v dohľadnom čase vráti do anglickej Premier League. Bývalého hráča londýnskej Chelsea pozorne sleduje Manchester United. (Tuttosport)

Khedira si vyberie Man United

Nemecký reprezentant Sami Khedira možno neodíde z Realu Madrid do Schalke 04, ako sa pôvodne písalo, ale nakoniec vraj zamieri do Manchestru United, ktorý plánuje v letnom prestupovom období okrem iného posilniť aj stredovú formáciu. (Metro)

Mancini sa možno vráti

Taliansky kormidelník Roberto Mancini, ktorý v sezóne 2011/2012 získal s Manchestrom City anglický titul by sa vraj mohol po sezóne na Etihad Stadium vrátiť. Tvrdí talkSPORT, ktorý informuje, že budúcnosť Manciniho v Interi Miláno nemusí byť taká dlhá, ako sa momentálne zdá. (talkSPORT)