Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.3.)

utorok, 31. marec 2015 06:54 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Chorvátsky stredopoliar Luka Modrič je údajne na odchode z Realu Madrid. Podľa bulvárnych správ by mohol 29-ročný tvorca hry  zakotviť v Manchestri City. (Daily Star)

REAL MADRID: Bernd Leno podáva za Leverkusen stabilné výkony a tie nezostali bez povšimnutia vo futbalovej Európe. Podľa informácií zo španielskych médií sa o 23-ročného gólmana zaujíma Real Madrid.(transfermarkt.de)

FC BARCELONA: V hľadáčiku španielskej Barcelony sa ocitol Edin Džeko z Manchestru City.  29-ročný kanonier zo Sarajeva v poslednom období v Anglicku vysedáva len na lavičke náhradníkov, ale je otázne či prípadný prestup do Katalánska, kde je obrovská konkurencia, by mu pomohla.

SEVILLA a LEVANTE: Ďalšieho nápadníka má Víctor Camarasa.  Po niektorých anglických kluboch a Atléticu Madrid sa o 20-ročného  záložníka Levante zaujíma už aj Sevilla. (transfermarketweb.com)

MÁLAGA: Čerstvý španielsky reprezentant Juanmi by mohol prestúpiť na Britské ostrovy, kde má o jeho služby záujem Newcastle United. 21-ročný útočník  má v Malage zmluvu do júna 2018. (transfermarketweb.com)