Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.3.)

pondelok, 30. marec 2015 17:20 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Bale do Chelsea?

Jeden z renomovanejších britských denníkov The Independent tvrdí, že londýnska Chelsea v letnom prestupovom období vyvinie seriózne úsilie na získanie waleského reprezentanta Garetha Balea. Bale nezažíva v madridskom Reale práve najlepšie obdobie a návrat na britské futbalové trávniky by mu mohol prospieť. (The Independent)

Real sa logicky zaujíma o Pogbu

Člen realizačného tímu Realu Madrid, legendárny francúzsky futbalista Zinedine Zidane pragmaticky priznal, že Biely Balet je logicky taktiež jedným zo záujemcov o získanie jeho krajana Paula Pogbu. Talentovaný záložník z Juventusu Turín podľa všetkého zmení v letnom prestupovom období dres. Zamieri práve do Realu? (Goal.com)

Ramos chce lepší kontrakt

Dnešný narodeninový oslávenec Sergio Ramos podľa madridského denníka AS vyžaduje v Madride lepší kontrakt, avšak vedenie Realu mu ho nie je ochotné ponúknuť. Nová zmluva španielskeho stopéra v kádri aktuálneho víťaza Ligy majstrov je tak momentálne v nedohľadne. (AS)

Juventus chce Oscara

Daily Mail tvrdí, že turínsky Juventus sa pokúsi vykúpiť ž londýnskej Chelsea záložníka Oscara. Brazílsky reprezentant nezažíva v metropole Veľkej Británie najlepšie obdobie a možný odchod do Talianska by mohol v jeho kariére znamenať progres. (Daily Mail)

Bayern má z čoho míňať

Vedenie Bayernu Mníchov hlása, že je vo výbornom ekonomickom stave a keby chcelo, mohlo by minúť pokojne 100 miliónov eur na kúpu jedného futbalistu. Tieto informácie priniesol populárny portál Goal.com, ktorý sa taktiež zamýšľa nad tým, koho by mohli Bavori po prebiehajúcej sezóne dotiahnuť do svojho kádra. (Goal.com)

PSG a Alves?

Parížske PSG je jedným z tímov, ktorý sa pokúsi prerušiť spojenie FC Barcelona – Dani Alves. Brazílskemu krajnému obrancovi končí po sezóne v metropole Katalánska zmluva, a teda nie je náhodou, že Parížania sa túto situáciu pokúsia využiť. (Goal.com)