Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.3.)

nedeľa, 29. marec 2015 11:15 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Pepe jedná s Realom Madrid o novej zmluve. Podľa španielskych médií je veľmi blízko konečná dohoda, vďaka ktorej sa portugalský obranca má španielskemu klubu upísať do júna 2018. (abola.pt)

REAL MADRID: Britský denník Daily Mail naznačil, že waleský reprezentant Gareth Bale by napriek veľkému záujmu celej rady klubov z Premier League rád zotrval v madridskom Reale. Bale v poslednej dobe čelí vlne kritiky za svoje výkony v drese Bieleho baletu.

FC BARCELONA: Španielsko čaká v utorok priateľský zápas s Holandskom, do ktorého nezasiahne Jordi Alba. Krajný obranca musel kvôli zraneniu odstúpiť z kvalifikačného duelu s Ukrajinou a následne sa vrátil späť do Barcelony, kde ho čakali podrobné lekárske vyšetrenia. Tie ukázali, že sa nejedná o vážne zranenie a Alba by mal byť mimo hru len niekoľko dní. (soccerway.com)

VALENCIA: Andrés Guardado sa podľa očakávania nebude vracať do Valencie, z ktorej tento rok hosťuje v PSV Eindhoven. Obe strany sa totiž dohodli na trvalom prestupe mexického reprezentanta. (soccerway.com)

VALENCIA a ATLÉTICO MADRID: Nicolás Otamendi momentálne nastupuje za Valenciu, čo by však nemuselo v novej sezóne platiť. Podľa informácií španielskych médií sa o služby argentínskeho obrancu zaujíma konkurenčné Atletico Madrid. (transfermarketweb.com)