Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.3.)

nedeľa, 29. marec 2015 10:47 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Alves chce ostať v Barcelone

Brazílsky pravý obranca Dani Alves sa vyjadril, že by rád ostal v Barcelone aj  v nasledujúcej sezóne, i keď mu po konci ročníka končí na Camp Nou jeho aktuálny kontrakt. Hráč povedal, že sa pozerá predovšetkým na nadchádzajúce zápasy a chce s Blaugranas získavať trofeje, až potom sa uvidí, či zmení dres alebo nie. (Goal.com)

Van Gaal chce duo z Realu Madrid

Denník Metro prišiel so šialenou informáciou, podľa ktorej vedenie Manchestru United na čele s trénerom Louisom Van Gaalom nechce iba Cristiana Ronalda z Realu Madrid, ale rado by získalo aj jeho spoluhráča Garetha Balea. Je pravdepodobne zbytočné diskutovať o tom, či sú tieto správy pravdivé, pretože Red Devils si kúpu oboch futbalistov nemôžu v letnom prestupovom období dovoliť ani keby skutočne chceli. (Metro)

Chelsea je pripravená kúpiť Varaneho

Bulvárny denník The Sun priniesol správu, podľa ktorej je vraj londýnska Chelsea pripravená na letnú kúpu francúzskeho stopéra Raphaela Varaneho. Real Madrid, kde Francúz momentálne pôsobí nechce o prípadnom odchode svojho veľkého talentu ani len počuť. (The Sun)

City sledujú Moratu

Madridský denník AS tvrdí, že anglický šampión Manchester City sleduje španielskeho útočníka Alvara Moratu, ktorý momentálne pôsobí v Juventuse Turín. Odchovanec Realu Madrid by sa podľa dostupných správ mohol sťahovať do Anglicka už v letnom prestupovom období. (AS)

United chcú Walcotta

Manchester United sa zapojí do súboja o Thea Walcotta, tvrdí denník Metro. Budúcnosť anglického reprezentanta v Arsenale Londýn je momentálne otázna, preto nie je prekvapením, že sa do zoznamu jeho záujemcov zapojili aj Červení Diabli, ktorí plánujú letné posilnenie. (Metro)

Van Persie do Turecka?

Robin Van Persie možno už po konci sezóny 2014/2015 odíde z Manchestru United a zamieri do tureckej najvyššej súťaže. S touto informáciou prišiel denník The Sun, ktorý tvrdí, že o holandského zakončovateľa sa zaujíma Fenerbahce Istanbul. (The Sun)