Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.3.)

sobota, 28. marec 2015 08:34 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Ramires na odchode?

Daily Express tvrdí, že londýnsku Chelsea by mohol po sezóne opustiť Brazílčan Ramires. Skúsený stredopoliar, ktorého často označujú za hráča s dvoma pármi pľúc sa ocitol pod drobnohľadom Juventusu Turín, ktorý hľadá náhradu za dlhodobo zraneného Claudia Marchisia. (Daily Express)

Džeko do Talianska?

Ďalším hráčom, ktorý by mohol posilniť Juventus Turín je podľa Daily Mirror bosniacky útočník Edin Džeko. Kanonier z Manchestru City nedostáva v prebiehajúcej sezóne toľko šancí, ako by si prial a preto je dosť možné, že po konci prebiehajúceho ročníka odíde inam, Stará Dáma je jednou z alternatív. (Daily Mirror)

De Bruyne bude uvažovať

Televízna stanica ESPN tvrdí, že belgický reprezentant Kevin De Bruyne možno bude čoskoro uvažovať o návrate do londýnskej Chelsea, z ktorej odišiel do nemeckého Wolfsburgu, kde sa mu začalo obdivuhodne dariť. (ESPN)

Bitka o Immobileho

Portál talkSPORT prišiel s informáciou, podľa ktorej sa chystá veľký letný boj o Cira Immobileho z Borussie Dortmund. Talianskemu kanonierovi Bundesliga nesedí a nedarí sa mu tak, ako v FC Turín. O jeho služby sa najnovšie zaujímajú AC Miláno a Liverpool FC. (talkSPORT)

Adebayor do Chelsea?

Emmanuel Adebayor by mohol prísť do Chelsea na hosťovanie, píše Daily Mirror. Kmeňový hráč Tottenhamu Hotspur sa netají tým, že by rád zmenil klub, avšak jeho možný presun k londýnskemu rivalovi by bol skutočne šokujúci. (Daily Mirror)

Austin číslo jeden

Anglický útočník Charlie Austin je podľa Daily Mirror letným prestupovým cieľom Crystal Palace číslo jeden. The Eagles by sa radi posilnili v ofenzíve a súčasný futbalista Queens Park Rangers by mal byť vhodnou alternatívou do útoku Alana Pardewa. (Daily Mirror)