Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.3.)

piatok, 27. marec 2015 18:19 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

United chystajú megaobchod

Daily Express tvrdí, že Manchester United chystá na leto najväčší obchod futbalovej histórie. Red Devils sa vraj pokúsia získať z Realu Madrid svoju bývalú hviezdu – portugalského futbalistu Cristiana Ronalda. Koľko by tento prípadný transfer mohol stáť? Hovorí sa o sume 108 miliónov eur. (Daily Express)

Man City nebude čakať dlho

Talianske noviny Gazzetta dello Sport dnes píšu o tom, že i keď je tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti hlavným adeptom na post trénera Manchestru City, vedenie Citizens nie je ochotné čakať celé leto na Talianove rozhodnutie. Ak sa má Ancelotti stať koučom City, verejnosť sa to dozvie už niekoľko týždňov po konci tejto sezóny. (Gazzetta dello Sport)

Čech vraj v lete odíde

Správy o tom, že by mal londýnsku Chelsea v letnom prestupovom období opustiť Petr Čech sú stále častejšie, pretože česká reprezentačná jednotka podľa dostupných správ nie je zmierená s postom brankárskej dvojky za Thibautom Courtoisom. Čech chce jednoducho chytať.

Liverpool chce Pjaniča

Záujem Liverpoolu o Miralema Pjaniča z AS Rím nemusí byť iba výmyslom. Talianske noviny Corriere dello Sport tvrdia, že reprezentant Bosny a Hercegoviny nie je spokojný vo večnom meste a odchod na Anfield Road by mu mohol v kariére pomôcť. (Corriere dello Sport)

Kam odíde Llorente?

Španielsky útočník Fernando Llorente podľa dostupných správ možno po sezóne skončí v Juventuse Turín. Tuttosport tvrdí, že o služby bývalého kanoniera Athleticu Bilbao sa zaujímajú Tottenham Hotspur a Liverpool FC. (Tuttosport)

Stekelenburg do Southamptonu?

Holandský plátok De Telegraaf informuje, že reprezentačný brankár Oranjes Maartem Stekelenburg odíde z AS Monako, kde mu pri Subašičovi patrí iba pozícia číslo 2 a zamieri do anglického Southamptonu, kde je momentálne trénerom jeho krajan Ronald Koeman. (De Telegraaf)