Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.3.)

štvrtok, 26. marec 2015 18:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Neistá budúcnosť Isca

Španiel Isco sa teší v Madride v tejto sezóne veľkej obľube fanúšikov, avšak je otázne, či ostane súčasťou Realu Madrid aj po konci prebiehajúceho ročníka. Dostáva síce viacej šancí ako po minulé roky, ale kouč Carlo Ancelotti často volí na jeho miesto skúsenejších futbalistov. Interes o Isca nedávno prejavil Manchester City.

Bale chce ostať

Waleská hviezda Gareth Bale nechce odísť z Realu Madrid. Bývalý hráč Southamptonu či Tottenhamu Hotspur je údajne v hľadáčiku Chelsea a Manchestru United, no Daily Mail tvrdí, že rýchlik z Británie by rád ostal v Bielom Balete aj naďalej. (Daily Mail)

Di Mariu chce aj PSG

Okrem španielskej Barcelony sa o služby argentínskeho krídelníka z Manchestru United Angela Di Mariu začalo zaujímať aj francúzske PSG. Parížania chceli Di Mariu získať už v lete, avšak vtedajší hráč Realu Madrid si nakoniec vybral presun do Anglicka. (Daily Express)

City chcú Ancelottiho

Ak Manuel Pellegrini skončí na lavičke Manchestru City, prvou možnosťou na túto pozíciu je údajne Carlo Ancelotti z Realu Madrid. Skúsený kouč, ktorý viedol aj AC Miláno, Chelsea či Paríž Saint- Germain to má totiž v metropole Španielska podľa rozličných správ pomerne nahnuté. (Daily Mirror)

Dybala do Arsenalu?

Taliansky plátok Gianluca di Marzio prišiel s informáciou, podľa ktorej sa o talentovaného argentínskeho mladíka z Palerma Paula Dybalu nezaujíma len taliansky majster Juventus Turín, ale eminentný interes má aj Arsenal FC. (Gianluca di Marzio)

Song ostane v Barce

Daily Mail informuje, že Alex Song, ktorý je momentálne na hosťovaní z FC Barcelona v londýnskom West Hame United pravdepodobne neposilní The Hammers natrvalo, pretože platové podmienky Kamerunčana sú pre WHU privysoké. (Daily Mail)