Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.3.)

streda, 25. marec 2015 14:55 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Di Maria do Barcelony?

Argentínsky krídelník Angel Di Maria, ktorý nie je spokojný v Manchestri United by vraj mohol posilniť v letnom prestupovom období katalánskeho giganta FC Barcelona. Túto informáciu priniesol Daily Express, ktorý taktiež tvrdí, že by Blaugranas museli za bývalého hráča Realu Madrid zaplatiť takmer 50 miliónov eur, konkrétne 47. (Daily Express)

Ronaldo do City nepôjde

Renomovaný zdroj Sky Sports tvrdí, že hráči Manchestru City veria, že vedenie Citizens kúpi po konci ročníka Cristiana Ronalda z Realu Madrid, avšak skutočnosť sa má tak, že portugalská hviezda pravdepodobne ostane v hlavnom meste Španielska aj napriek tohtoročnému poklesu formy. (Sky Sports)

Chelsea chce Icardiho s Kokem

Správy o tom, že by londýnska Chelsea mala chcieť kúpiť Radamela Falcaa, ktorý momentálne hosťuje z AS Monako v Manchestri United sa ukázali byť nie príliš pravdivé. Evening Standard informuje, že reálnejší je záujem The Blues o Maura Icardiho z Interu Miláno a Kokeho z Atlética Madrid. (Evening Standard)

Simeone koučom City nebude 

PA Sport prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Diego Simeone nestane trénerom Manchestru City a ostane kormidelníkom Atlética Madrid aj v nasledujúcom ročníku. Na Etihad Stadium by zas mal vydržať Manuel Pellegrini. (PA Sport)

Falcao chce odísť z Manchestru  

Falcao chce odísť z Manchestru United, píše Daily Star. Kolumbijský El Tigre je na Old Trafford absolútne nespokojný a ľutuje, že odišiel z AS Monako na ročné hosťovanie. Kniežatám sa darí ako v domácej lige, tak aj v Lige majstrov. Tam to dotiahli už do štvrťfinále. (Daily Star)

Hummels bude stáť 45M

Mats Hummels, ktorého odchod z Borussie Dortmund sa vraj nezadržateľne blíži by mohol stáť záujemcov 45 miliónov eur, informáciu priniesol nemecký denník Bild. Vedenie BVB nechce o predaji svojho hviezdneho stopéra zatiaľ počuť ani slovo.

Valencia už nechce Matu

Vedenie španielskej Valencie podľa Daily Express vzdalo boj o získanie Juana Matu. Bývalý záložník Realu Madrid a práve Los Che momentálne oblieka dres Manchestru United a podľa dostupných správ je v kádri Red Devils šťastný. (Daily Express)

Luis blízko návratu

Brazílsky reprezentant Filipe Luis je podľa madridského denníka Marca na ceste späť do Atlética Madrid, s ktorým v minulej sezóne získal majstrovský titul. V tomto ročníku Luis oblieka dres Chelsea, kde však väčšinu času sedí na lavičke a s touto situáciou rozhodne nie je spokojný. (Marca)

Angel Di Maria do FC Barcelona?
Hráči Manchestru City chcú Cristiana Ronalda
Valencia vzdala boj o Juana Matu
Dortmund určil cenu za Matsa Hummelsa
Chelsea chce Maura Icardiho
Luisov návrat do Atlética Madrid?
Posilní Koke Chelsea?
Simeone ostane trénerom Atlética