Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.3.)

pondelok, 23. marec 2015 17:59 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Vidal je spokojný v Taliansku

Arturo Vidal, jeden z nedávnych prestupových cieľov Manchestru United údajne prehlásil, že je nadovšetko spokojný v Taliansku, kde patrí medzi opory Juventusu Turín a rozhodne sa nechystá meniť dres. Čiľana sledoval okrem Red Devils aj Real Madrid, avšak Vidal nateraz ostáva hráčom Starej Dámy. (talkSPORT)

Bendtner do Dánska?

Nemecký magazín Kicker tvrdí, že dánsky zakončovateľ Niclas Bendnter by mohol v kádri Vfl Wolfsburg skončiť už po závere prebiehajúceho ročníka. Bývalý útočník Juventusu Turín či Arsenalu sa ocitol v hľadáčiku FC Kodaň. (Kicker)

Arsenal chce Dybalu

Po Juventuse Turín je ďalším eminentným záujemcom o služby Paula Dybalu z talianskeho Palerma aj londýnsky Arsenal. Predstavitelia The Gunners sa dokonca majú čoskoro stretnúť s vedením Palerma, aby rokovali o Argentínčanovej budúcnosti. (Metro)

Sterling terčom Bayernu

Portál gianlucadimarzio.com tvrdí, že mladík Liverpoolu FC Raheem Sterling je stále jedným z prestupových cieľov Bayernu Mníchov. Bavorský gigant sa vraj mladého Angličana pokúsi získať už toto leto. (gianlucadimarzio.com)

Interes o Icardiho

Evening Standard prišiel s informáciou, podľa ktorej sa o argentínskeho ofenzívneho futbalistu Interu Milána Maura Icardiho zaujíma hneď trojica tímov z anglickej Premier League. Konkrétne by malo ísť o Chelsea, Manchester City a Manchester United. (Evening Standard)

Simeone do City?

Daily Mirror informuje, že ak Manuel Pellegrini skončí po sezóne na lavičke Manchestru City, na jeho miesto by mohol prísť argentínsky kouč Atlética Madrid Diego Simeone. Samotní tréneri a ani vedenia tímov túto správu zatiaľ nekomentovali. (Daily Mirror)