Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.3.)

pondelok, 23. marec 2015 08:50 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Takmer na deň presne rok čakala Barça na triumf v El Clasicu. Dočkala sa včera pred vlastnými divákmi výsledkom 2:1. O góly sa postaral Jéremy Mathieu a Luis Suárez.

ATLÉTICO MADRID: Fernando Torres neprežíva zlé obdobie, ale Diego Simeone od neho stále očakáva viac. „Stále sa zlepšuje a lepšie si rozumie so spoluhráčmi. My od neho potrebujeme trochu viac. On sám vie, čo sa od neho očakáva a je na to zvyknutý.“ povedal na jeho adresu po zápase s Getafe. (Football-Espana)

ATLÉTICO MADRID: V hľadáčiku Manchestru United je 20-ročný stopér José Gimenéz. Uruguajský futbalista by mohol byť jednou z častí novovyskladanej defenzívy Červených diablov. (Metro)

REAL SOCIEDAD: Včerajším víťazstvom sa La Real dostal na slušné deviate miesto a tréner David Moyes začína veriť v pohárové priečky. „Čaká nás náročný apríl a len domáce víťazstvá stačiť nebudú.“ hodnotil situáciu pred záverom sezóny. (Goal)

GETAFE: Francúzsky záložník Karim Yoda skončil zápas s Bilbaom so zraneným kolenom a do konca sezóny 2014/15 ho už na trávniku neuvidíme. (Marca)

CÓRDOBA: Los Califas včera prehrali na ihrisku Realu Sociedad 1:3 a na chvoste La Ligy sú s päťbodovou stratou na predposledného. Zlá nálada v tíme sa prejavila aj v samotnom stretnutí, počas ktorého dostali až traja hosťujúci hráči červenú kartu.