Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.3.)

nedeľa, 22. marec 2015 10:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Dnešný zápas s Barcelonou bude aj zápasom o prvé miesto La Ligy. Carlo Ancelotti uznáva, že v lepšej forme momentálne hrá súper, no v žiadnom prípade nebude spokojný s remízou. Je presvedčený, že tím má dostatočné kvality na to, aby vyhral. (Football-Espana)

REAL MADRID & ATLÉTICO MADRID: Štvrťfinalisti Champions League včera spoznali svojich najbližších súperov. Tešiť sa môžeme na reprízu minuloročného finále, pretože žreb proti sebe postavil dva madridské celky. Prvý zápas sa hrá 14. apríla na Štadióne Vicenteho Calderóna.

BARCELONA: Zranený členok už pre Sergia Busquetsa nie je problémom, aspoň ak ide o El Clasico. Lekári povolili španielskemu reprezentantovi štart v dnešnom šlágri. (Daily Mail)

BARCELONA: Katalánci si na PSG pomaly začínajú zvykať. Od roku 2012 sa vždy stretli v Lige majstrov a štvrťfinálový žreb im skrížil cesty aj v tejto sezóne. Doma začnú 15. apríla Francúzi.

VILLARREAL: 22-ročný záložník Javier Espinosa hosťuje v Almeríi a určite nepatrí medzi dôležitých hráčov Žltej ponorky. Situáciu by rád využil nemecký Hamburg, ktorý už avizuje snahu hráča v lete získať. (Transfermarkt)

DEPORTIVO: Lokomotiv Moskva krúži okolo záložníka Juana Domíngueza Lamasa. Odchovanec Deportiva možno ostane v lete bez zmluvy a jeho kroky by mohli viesť práve do Ruska. (Transfermarkt)