Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.3.)

sobota, 21. marec 2015 10:52 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: 20-ročný záložník Mateo Kovačić bude v lete často skloňovaným hráčom. Veľký záujem je zo strany Kataláncov, ale špekuluje sa aj o Liverpoole, Arsenale či Manchestri United. Chorvátsky reprezentant by mal stáť 40 miliónov eur. (Daily Star)

VALENCIA: Los Che určite nie sú ochotní zaplatiť Benfice 15 miliónov eur za Joãa Cancela. Ten je v španielskom tíme na hosťovaní, no vedú sa rokovania o jeho trvalom prestupe. (mundodeportivo)

BILBAO: Dvanásť rokov vydržal pravý obranca Andoni Iraola v Athleticu, ale po sezóne chce vyskúšať niečo nové. Počas leta bude zbierať ponuky na nové výzvy. (insidespanishfootball)

SEVILLA: Po vyše mesiaci opäť trénuje portugalský gólman Beto. Toho trápilo zranené rameno, no už začína plánovať návrat do hry. (Newsnow)

DEPORTIVO: Predčasne sa skončila sezóna pre poľského defenzívneho záložníka Cezaryho Wilika. Čaká ho operácia jednej z nártových kostí a po nej trojmesačný pobyt na maródke. (insidespanishfootball)

ESPANYOL: Hneď dvaja hráči budú chýbať v súboji s Deportivom. Barcelončania zajtra cestujú na pôdu súpera bez stredopoliara Abrahama Gonzáleza a útočníka Sergia Garcíu. (Marca)

LEVANTE: Viacerí hráči z ofenzívy budú v lete bez zmluvy. Vedenie tak musí premýšľať do budúcna a rado by priviedlo 27-ročného Urka Veru z druholigového CD Mirándes. Problémy by s tým byť nemali, pretože aj tento forward bude voľným hráčom. (mundodeportivo)

CELTA VIGO: Gabonský záložník Lévy Madinda má zranený členok a nemôže nastúpiť na dnešný zápas s Levante. Dĺžka jeho absencie je zatiaľ neznáma. (Marca)

RAYO VALLECANO: Na kvalifikačný zápas s Ukrajinou bude možno donominovaný útočník Alberto Bueno. Jeden z objavov sezóny v La Lige by mohol nahradiť Pedra z Barcelony. (insidespanishfootball)