Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.3.)

sobota, 21. marec 2015 10:23 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Manchester City zarobí

Daily Mirror informuje, že anglický šampión Manchester City plánuje v letnom prestupovom období predať hneď trojicu svojich futbalistov. Malo by ísť o francúzskeho záložníka Samira Nasriho, reprezentanta Bosny a Hercegoviny Edina Džeka a čo je možno trochu prekvapivé, o oporu stredu poľa, Yayu Tourého. Odhadovaný zárobok za týchto troch futbalistov by vraj mohol atakovať 100 miliónov libier. (Daily Mirror)

Odíde De Gea?

Budúcnosť Davida De Geu nemusí byť nutne spojená s Manchestrom United. Daily Mirror špekuluje, že španielsky brankár by mohol zamieriť do Realu Madrid, ktorý skôr či neskôr bude musieť nahradiť legendárneho Ikera Casillasa. V hlavnom meste Španielska na svoju šancu číha kostarický gólman Keylor Navas, ale na svoju smolu ešte nemá vybudované také renomé ako napríklad De Gea v anglickej Premier League. (Daily Mirror)

Juventus do boja o Cavaniho?

Taliansky šampión Juventus Turín by vraj mohol byť ďalším tímom, ktorý sa pokúsi získať Edinsona Cavaniho. Budúcnosť uruguajského kanoniera v Paríži Saint- Germain je momentálne nejasná a o jeho služby sa zaujíma hneď celý zástup tímov. Spomenúť môžeme okrem Starej Dámy aj Manchester United, Arsenal či španielskeho majstra Atlético Madrid. (talkSPORT)

Luisov návrat?

Evening Standard prišiel s informáciou, podľa ktorej by sa mohol brazílsky obranca Filipe Luis v letnom prestupovom období vrátiť do Atlética Madrid, odkiaľ pred rokom odchádzal do londýnskej Chelsea. Na Stamford Bridge Luis nedostáva toľko šancí, ako by si prial, na jeho mieste je jednotkou španielsky bek Cesar Azpilicueta, avšak keď už tento dlhovlasý krajný obranca nastúpil, vždy ho José Mourinho pochválil, pretože na ihrisku nesklamal. (Evening Standard)

Newcastle bude kupovať

Jeden z renomovanejších anglických denníkov The Times prišiel so správou, ktorá hlása, že majiteľ Newcastlu United Mike Ashley po konci prebiehajúceho ročníka výraznejšie investuje do hráčskeho kádra The Magpies. Straky totiž v tejto sezóne podľa slov klubového šéfa doplácajú na úzky káder, ktorý keď zasiahnu zranenia, nedokáže nájsť náhradu na dôležité posty. (The Times)

Arsenal sa musí rozhýbať

talkSPORT tvrdí, že ak chce londýnsky Arsenal skutočne získať Samiho Khediru z Realu Madrid, musí byť naozaj rýchly, pretože tohto nemeckého Majstra sveta z roku 2014 sa eminentne snaží získať aj Schalke 04 Gelsenkirchen a tím vedený Robertom Di Matteom je údajne momentálne v lepšej východiskovej pozícii. (talkSPORT)

Mourinho chce Mosesa späť

José Mourinho chce späť Victora Mosesa, hlása Daily Telegraph. Nigérijské krídlo je v tejto sezóne na hosťovaní v Stoke City, kde sa mu pomerne herne darí, avšak Portugalec by rád Mosesa opäť videl ako súčasť londýnskej Chelsea. (Daily Telegraph)