Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.3.)

piatok, 20. marec 2015 15:32 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Sterling do Manchestru City?

Anglický majster Manchester City sa v letnom prestupovom období pokúsi získať Raheema Sterlinga z Liverpoolu. Túto anglickú hviezdičku majú pozorne sledovať aj Real Madrid a Paríž Saint- Germain, avšak Citizens už teraz chystajú lukratívnu 50- miliónovú ponuku. (The Sun)

Walcott chce zarábať viac

Daily Mail píše, že ak vedenie Arsenalu nezdvihne Theovi Walcottovi plat z aktuálnych 125 000 libier týždenne na požadovaných 135 000, hráč nepodpíše s Kanoniermi nový kontrakt a začne si hľadať nový klub. (Daily Mail)

Cavani možno do Španielska

Zdroj Tyc Sports prišiel s informáciou, podľa ktorej je jednou z prestupových možností Edinsona Cavaniho z Parížu Saint- Germain odchod do španielskeho Atlética Madrid. Rojiblancos by tak vystužili svoj útočnícky post, kde momentálne operujú Mario Mandžukič a Fernando Torres. (Tyc Sports)

City nevyhodí kouča

Miesto trénera Manchestru City Manuela Pellegriniho nie je podľa Daily Mail také ohrozené, ako sa pôvodne špekulovalo. Ak aj Citizens v tejto sezóne nezískajú žiadnu trofej (môžu už iba národný titul), Čiľan by mal ostať na lavičke tohto klubu aj v nasledujúcej sezóne. (Daily Mail)

Tottenham sa chystá nakupovať

Londýnsky Tottenham Hotspur sa chystá v letnom prestupovom období kúpiť hneď trojicu hráčov konkurenčného Southamptonu, tvrdí Daily Mail. Malo by ísť o Jaya Rodrigueza a Morgana Schneiderlina, ktorých chceli Kohúti už predtým a k nim by sa mal pridať obranca Toby Alderweireld, ktorý je na hosťovaní v kádri The Saints zo španielskeho Atlética. (Daily Mail)

Alvesa Anglicko neláka

Po minulé týždne sa špekulovalo o tom, že by mohol Dani Alves po skončení zmluvy v FC Barcelona odísť do anglického Manchestru United. Ako sa však ukázalo, Brazílčana príliš Premier League neláka a na Old Trafforde ho v budúcom ročníku pravdepodobne neuvidíme. (Daily Star)