Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.3.)

piatok, 20. marec 2015 10:17 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: 21-ročný pravý obranca Fabinho je v užšom zozname vyhliadnutých posíl katalánskeho veľkoklubu. Futbalista Rio Ave je na hosťovaní v Monaku, kde počas Ligy majstrov podáva veľmi dobré výkony. (Metro)

ATLÉTICO MADRID: Je viac ako pravdepodobné, že Diego Simeone ostane na lavičke Atlética až do leta 2020. Do konca týždna by mohol byť podpísaný kontrakt, ktorý ho zaväzuje od aktuálneho trvania na ďalšie tri roky. (Skysports)

VILLARREAL: Len tri roky pôsobí argentínsky útočník Ismael Sosa mimo starého kontinentu a už je v kontakte s Európanmi. Žlté ponorky začínajú rokovať s mexickým tímom Pumas de la UNAM o jeho prestupe. (Transfermarkt)

VILLARREAL & SEVILLA: 24-ročný útočník Hannoveru, Joselu, je pod lupu pozorovateľov z Estadio Ramón Sánchez Pizjuán a El Madrigal. Nemecký tím už oznámil, že je ochotný tohto strelca predať za 6 miliónov eur. (Marca)

SEVILLA: Los Rojiblancos ostali v Európskej lige ako posledný zástupca španielskeho futbalu. Piaty tím La Ligy bezpečne udržal náskok 3-1 z ihriska súpera a doma vyhral nad Villarrealom 2:1.

VALENCIA: Pre problémy so stehenným svalom vynechá minimálne jeden zápas Enzo Perez. Zimná posila z Benfiky do stredu poľa nenastúpi proti Elche. (insidespanishfootball)

VALENCIA: 20-ročný krajný obranca João Cancelo je na hosťovaní z Benfiky Lisabon a Španieli by si ho radi nechali na trvalo. Lisabončania pôjdu do obchodu v prípade, že bude ponúknutych aspoň 15 miliónov eur. (mundodeportivo)

CELTA VIGO: Stredopoliar André Almeida by si mohol zahrať v La Lige. Podľa najnovších správ sa oňho zaujíma Celta, ktorá je odhodlaná tohto hráča Benfiky v lete priviesť. (mundodeportivo)