Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.3.)

štvrtok, 19. marec 2015 10:32 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Cavani bude stáť 50M

Daily Mail informuje, že záujemcovia o služby uruguajského kanoniera Edinsona Cavaniho si musia pripraviť minimálne 50 miliónov eur. Zakončovateľa v službách francúzskeho šampióna Parížu Saint- Germain sleduje hlavne londýnsky Arsenal, ktorý by rád posilnil svoju ofenzívnu formáciu. (Daily Mail)

Stretnutie s Pogbom

Prezident PSG Nasser Al-Khelaifi sa podľa RMC rozhodol stretnúť s francúzskym záložníkom Paulom Pogbom z Juventusu Turín, o ktorého sa francúzsky majster zaujíma už dlhšie obdobie a v lete by mohlo prísť k rokovaniam medzi oboma klubmi. (RMC)

Di Maria chce nový klub

Budúcnosť Angela Di Mariu v Manchestri United je nejasná, píše Daily Express. Argentínsky reprezentant nie je na Old Trafford spokojný a s jeho službami nepanuje nadšenie ani medzi klubovým vedením. Bývalý hráč Realu Madrid mal vraj svojmu agentovi odkázať, aby mu hľadal nový klub. (Daily Express)

Dybala by mohol stáť 25M

Portál Tuttosport tvrdí, že Juventus Turín bude v letnom prestupovom období ochotný zaplatiť za argentínskeho mladíka Paula Dybalu rovných 25 miliónov eur. Vedenie talianskeho Palerma, kde Dybala momentálne hráva, však požaduje o niečo vyššiu sumu. (Tuttosport)

Vieira koučom Bayernu

Sport Bild prišiel s informáciou, podľa ktorej by sa mohol stať legendárny francúzsky futbalista Patrick Vieira trénerom Bayernu Mníchov. Avšak nie prvého mužstva, ktorému šéfuje španielsky kouč Pep Guardiola, ale rezervného tímu. (Sport Bild)

Mane do Arsenalu?

Sadio Mane, ktorý predvádza v tejto sezóne výborné výkony v drese Southamptonu by vraj mohol zamieriť do Londýna, o jeho služby sa interesuje Arsenal. Kanonieri sa vraj tohto 22- ročného afrického záložníka pokúsia vykúpiť v letnom prestupovom období. (Metro)

Lukaku na lane Vlkov

Daily Mirror informuje, že nemecký Wolfsburg sa v lete pokúsi získať Romelua Lukakua z liverpoolskeho Evertonu. Vlci, ktorí hrajú v prebiehajúcom ročníku skvelý futbal vraj na angažovanie Belgičana chystajú až 45 miliónov eur. (Daily Mirror)

Odegaard možno do Southamptonu

Kouč  Southamptonu Ronald Koeman by podľa Daily Mirror rád priviedol na St Mary´s Stadium talentovaného nórskeho mladíka Martina Odegaarda, ktorý momentálne ako kmeňový hráč Realu Madrid hráva za B tím tohto kráľovského klubu. (Daily Mirror)