Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.3.)

streda, 18. marec 2015 16:36 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Ronaldo do Miami?

Portál SI.com prišiel so šokujúcou informáciou, podľa ktorej by mohol Cristiano Ronaldo v roku 2018, kedy mu končí zmluva v Reale Madrid,  odísť do americkej Major League Soccer. Záujem o populárneho CR7 je už teraz, spomína sa hlavne Miami. (SI.com)

150M pre Real?

Daily Express tvrdí, že londýnska Chelsea vraj chystá na leto 150 miliónov eur, ktoré je ochotná poslať Realu Madrid. Španielsky veľkoklub by ale musel na Stamford Bridge pustiť waleské krídlo Garetha Balea a francúzskeho obrancu Raphaela Varaneho. (Daily Express)

Alves pripravený ostať

Dani Alves možno nakoniec predsa len ostane v Barcelone aj v budúcej sezóne. Brazílskemu krajnému obrancovi končí v lete na Camp Nou zmluva a vo veľkom sa skloňujú jeho záujemcovia predovšetkým z Anglicka a Francúzska, avšak zotrvanie číslo 22 v kádri Blaugranas nevyzerá po posledných dňoch ako len zbožné prianie Kataláncov.

Schalke je blízko

Sport Bild informuje, že nemecké Schalke je skutočne blízko k angažovaniu Samiho Khediru z Realu Madrid. Modro- bieli majú vo svojom kádri viacero neskúsených talentov a hráč ako je Khedira by mohol do S04 priniesť potrebnú skúsenosť. (Sport Bild)

De Bruyne do Anglicka?

Het Laatste Nieuws prišiel si nformáciou, podľa ktorej by mohol Kevin De Bruyne, hrajúci v perfektnej forme v nemeckom Wolfsburgu, odísť do Manchestru City. Citizens hľadajú posily do zálohy a tento Belgičan by sa vraj Sky Blues do koncepcie dokonale hodil. (Het Laatste Nieuws)

Dybala na lane Juventusu

Argentínsky supertalent Paul Dybala, ktorý je stále hráčom Palerma je vraj momentálne najbližšie k prestupu do Juventusu Turín, píše Gazzetta dello Sport. O Dybalu sa okrem Starej Dámy zaujímajú aj viaceré anglické tímy, predovšetkým Manchester United. (Gazzetta dello Sport)