Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.3.)

streda, 18. marec 2015 09:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Madridčania zvládli zmazať manko z prvého duelu proti Leverkusenu. Po víťazstve 1:0 zvládli aj penaltový rozstrel a postupujú medzi najlepšiu osmičku. Stelec gólu, Mario Suarez, ďakuje priaznivcom za neúnavnú podporu. Penaltový hrdina, brankár Jan Oblak, sa za hrdinu nepovažuje a kolegovi Moyovi praje skoré zotavenie. (Football-Espana)

ATLÉTICO MADRID: Los Colchoneros si včera za mimoriadne dramatických okolností vydobili postup do štvrťfinále Ligy majstrov. Duel s Leverkusenom, zakončený pokutovými kopmi, nedochytal skúsený Miguel Ángel Moyá, ktorý má zranený stehenný sval. (Football-Espana)

ATLÉTICO MADRID: 29-ročný krajný obranca Filipe Luis nedostáva v Chelsea dostatok priestoru a po sezóne by sa údajne mohol vrátiť do Atlética. Tréner Diego Simeone mal už osobne zisťovať, či je tento bek dostupný. (Telegraph)

BARCELONA: Dnešný zápas s Manchestrom City vynechá Sergio Busquets. Zranenie členka stále nie je vyriešené a lekári robia všetko preto, aby mohol zasiahnuť cez víkend do El Clásica. (ESPN)

VALENCIA: V piatkovej predohrávke s Elche bude pravdepodobne Álvaro Negredo. Ten vynechal niekoľko tréningov a stále častejšie sa píše o jeho absencii v spomenutom zápase. (Transfermarkt)

CÓRDOBA: Osem prehier v rade definitívne zlomilo stoličku pod trénerom Miroslavom Djukićom. Kontrolu nad mužstvom preberie mládežnícky tréner José Antonio Romero. (ESPN)