Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.3.)

utorok, 17. marec 2015 17:59 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Džeko môže odísť

Daily Star dnes píše o tom, že anglický majster Manchester City nebude brániť Edinovi Džekovi v letnom odchode. Reprezentant Bosny a Hercegoviny už nemá takú formu, ako po minulé sezóny, a preto sa Citizens rozhodli, že po konci prebiehajúceho ročníka budú naslúchať ponukám konkurencie. (Daily Star)

Vietto číslo jeden

Denník Metro tvrdí, že Luciano Vietto je letným prestupovým cieľom Liverpoolu FC číslo jeden. The Reds podľa spomínaného zdroja vrhnú všetky sily do boja o tohto talentovaného mladíka, ktorému prebiehajúca sezóna v drese Villarrealu vychádza skutočne skvelo. (Metro)

Pardew chce Rémyho

Alan Pardew by rád získal Loica Rémyho do Crystal Palace. Anglický kouč plánuje posilniť The Eagles a francúzsky zakončovateľ, ktorý je momentálne v službách londýnskej Chelsea by mohol byť vhodným adeptom. (Daily Star)

Martinez do Talianska?

Španielsky reprezentant Javi Martinez by mohol zamieriť do talianskej Serie A, tvrdí Tuttomercatoweb.com. Bývalému hráčovi Athleticu Bilbao sa v drese Bayernu Mníchov nedarí tak, ako pred časom, a preto si na jeho služby brúsi zuby SSC Neapol. (Tuttomercatoweb.com)

Spurs chcú Lavezziho

Bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Tottenham Hotspur pokúsi získať Ezequiela Lavezziho z francúzskeho PSG. Je však otázne, či budú ochotní Kohúti zaplatiť pravdepodobne vysokú sumu, ktorú Parížania za Argentínčana určia. (The Sun)

Real stále sleduje De Geu

Daily Express informuje, že Real Madrid sa stále nevzdal nádeje na získanie Davida De Geu a pokúsi sa Manchester United ohľadom španielskeho reprezentanta kontaktovať okamžite po začatí letného prestupového obdobia. (Daily Express)