Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.3.)

utorok, 17. marec 2015 12:12 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA vs REAL MADRID: Slávne El Clásico známe tiež ako El derbi español sa uskutoční už túto nedeľu v Barcelone. Miernym favoritom sú domáci futbalisti katalánskeho veľkoklubu.

ATLÉTICO MADRID: V Chelsea prehliadaný 29-ročný brazílsky zadák Filipe Luis by sa mohol po sezóne vrátiť do Atlética Madrid. (Daily Telegraph)

FC BARCELONA: Martín Montoya tento rok hrá v Barcelone minimálne a teraz pre neho prišla ďalšia nepríjemnosť. 23-ročný obranca katalánskeho klubu si z duelu v Eibar privodil zlomeninu lícnej kosti. Do tréningu sa má znova zapojiť za niekoľko dní. (football-espana.net)

VALENCIA: Valencia sa začala pripravovať na zápas s Elche a na tréningu chýbal Álvaro Negredo. 29-ročný španielsky útočník má problémy s kolenom. (marca.com)

MÁLAGA: Weligton bude aj v budúcej sezóne hrať za Málagu. Skúsený brazílsky obranca mal zmluvu len do konca júna, no súčasťou kontraktu však bola klauzula o jeho predĺžení o dvanásť mesiacov v prípade, že odohrá minimálne polčas z 25 súťažných zápasov. Toho už Brazílčan dosiahol. (transfermarkt.de)

CÓRDOBA: Podľa správ zo španielskych médií Córdoba odvolala trénera Miroslava Djukica. Ten pritom ešte len na jeseň nahradil Alberta Ferrera, avšak výsledky nováčika La Ligy nevylepšil. (football-espana.net)