Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.3.)

pondelok, 16. marec 2015 10:35 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Futbalové jubileum oslávil Xavi. Skúsený stredopoliar nastúpil na pôde Éibar na svoj 750. štart za Barcelonu. (abola.pt)

ATLÉTICO MADRID: Toby Alderweireld hosťuje z Atlética Madrid v Southamptone, za ktorý by rád hral aj v ďalších sezónach.  26-ročný belgický obranca sa v anglickom klube už cíti ako doma a pravidelne hráva. (transfermarketweb.com)

SEVILLA: Anglického nápadníka má Kevin Gameiro. O francúzskeho útočníka Sevilly sa zaujíma Newcastle. (sport-express.ru)

VILLARREAL: Do Anglicka sa možno bude sťahovať Mario Gaspar. O španielskeho obrancu Villarrealu má záujem Liverpool, ktorý hľadá náhradu za Glena Johnsona. (insidespanishfootball.com)

ATHLETIC BILBAO: Citeľnú stratu utrpel v zápase na pôde Celta Vigo Athletic Bilbao. Baskický klub prišiel o najlepšieho strelca, keďže útočník Artiz Aduriz si poranil triesla a čaká ho podrobné vyšetrenie. (insidespanishfootball.com)

RAYO VALLECANO: Rayo vyhralo 3: 1 nad Granadou a veľký podiel na tom mal autor dvoch gólov Alberto Bueno. Španielsky útočník sa tento rok trafil už pätnásťkrát a stal sa tak novým rekordmanom Raya v počte gólov nastrieľaných v Primera División. Ide o 26 gólov(football-espana.net)