Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.3.)

nedeľa, 15. marec 2015 10:00 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Neymar si v zápase na pôde Eibar (0:2) pripísal  na svoje konto jubilejný 300. súťažný zápas na klubovej úrovni. Väčšinu z nich (225) brazílsky útočník odohral za Santos. (dailymail.co.uk)

REAL MADRID: Do zostavy Realu Madrid sa vracia Sergio Ramos, ktorý je v poriadku po svalovom zranení. Španielsky obranca je pripravený nastúpiť k dnešnému zápasu s Levante. (abola.pt)

REAL MADRID: Augusto Batalla po sezóne zrejme odíde z River Plate a zamieri do Realu Madrid. Prezident argentínskeho klubu Rodolfo D'Onofrio prezradil, že osemnásťročný brankár odíde do Bieleho baletu na ročné hosťovanie s opciou. (goal.com)

VALENCIA: Do Španielska by sa po sezóne mohol sťahovať André Carrillo. Záujem o 23-ročného peruánského útočníka lisabonského Sportingu má Valencia. (abola.pt)

CELTA VIGO a SEVILLA: Michael Krohn-Dehli má v Celte Vigo zmluvu len do konca sezóny a podľa všetkého ju nepredĺži. Dánsky reprezentant by mal po sezóne ako voľný hráč zamieriť do Sevilly, kde na neho čaká trojročná zmluva. Tridsaťjedenročný stredopoliar vraj už v andalúzskom klube prešiel zdravotnou prehliadkou. (football-espana.net)

LEVANTE: Víctor Camaras svojimi výkonmi v drese Levante zaujal viaceré európske kluby. Je preto viac ako pravdepodobné, že sa po sezóne bude sťahovať. Dvadsaťročný španielsky záložník by mohol zakotviť v Premier League, kde o neho má záujem Newcastle. (clubcall.com)