Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.3.)

nedeľa, 15. marec 2015 09:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

100M za Ronalda?

Portál fichajes.net informuje, že Manchester United sa možno opäť v letnom prestupovom období pokúsi vykúpiť Cristiana Ronalda z Realu Madrid. CR7 by mohol Red Devils stáť astronomických 100 miliónov eur. Povráva sa, že ak Portugalec nebude podávať výkony ako v minulej sezóne, je možné, že sa prezident klubu Florentino Perez rozhodne pre jeho odchod. (fichajes.net)

Anonymná ponuka na Dybalu

Vedenie talianskeho Palerma tvrdí, že dostalo 42 – miliónovú ponuku na kúpu argentínskeho mladíka Paula Dybalu, avšak meno záujemcu ostalo nateraz nezverejnené. Daily Express tvrdí, že by mohlo ísť o jeden z trojice tímov Manchester United, Juventus Turín a Arsenal Londýn. (Daily Express)

Ramos až na konci sezóny

Po neúspešných pokusoch o predĺženie kontraktu Sergia Ramosa v Reale Madrid sa vedenie klubu z hlavného mesta rozhodlo, že so španielskym reprezentantom začne o novej zmluve rokovať až po konci prebiehajúceho ročníka. (AS)

Bale pripravený na návrat

Daily Mirror tvrdí, že Gareth Bale je pripravený na návrat do anglickej Premier League. Waleský reprezentant, ktorému sa v prebiehajúcom ročníku v drese Realu Madrid príliš nedarí by sa údajne mohol do jednej z najlepších líg na svete vrátiť už toto leto. (Daily Mirror)

Gerrard na Celticu?

Predtým, ako začne sezóna v Major League Soccer by vraj mohol Steven Gerrard, ktorý opúšťa Liverpool FC, hrávať v škótskej najvyššej súťaži, kde mu polročné hosťovanie núka tradičný klub Celtic Glasgow. (Daily Mirror)

City chcú Sterlinga

Manchester City je po Bayerne Mníchov a Reale Madrid ďalším tímom, ktorý sa zaujíma o služby Raheema Sterlinga. Anglický majster má vysoké finančné možnosti a je reálne, že by dokázal s ostatnými záujemcami finančne o túto hviezdičku z Liverpoolu zdatne bojovať. (Daily Mirror)

Real chce Casemira späť

Madridský denník Marca tvrdí, že Real Madrid chce späť do svojho kádra talentovaného Casemira, ktorý v prebiehajúcej sezóne oblieka dres portugalského Porta, kde je na hosťovaní a svojimi výkonmi upútal aj madridský klub. (Marca)