Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.3.)

sobota, 14. marec 2015 10:35 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Niektoré španielske médiá majú jasno o tom, kde bude od leta hrávať Dani Alves. 31-ročný brazílsky obranca sa vraj už dohodol na trojročnom kontrakte s Paris Saint-Germain. (football-espana.net)

FC BARCELONA: Až za rok údajne opustí Barcelonu stredopoliar Xavi Hernández. 35-ročný tvorca hry je spájaný s odchodom do zámorského New Yorku City, ale vzhľadom k začatej sezóne je vraj nepravdepodobné, že by do USA odletel už tento rok.(goal.com)

REAL MADRID: Brazílčan Danilo je spájaný s letným presunom z Porta do Realu Madrid. 23-ročný obracna má s Portom kontrakt do roku 2016, no je otázne, či při ponuke Realu bude Porto schopné odolať ponuke španielskeho giganta. (transfermarkt.de)

REAL MADRID:Sami Khedira po sezóne odíde jako voľný hráč z Realu Madrid do Schalke. Aspoň to tvrdia niektoré španielske média. Nemecký záložník sa mal pred už pár dňami stretnúť s Horstom Heldtom.(kicker.de)            

VILLARREAL a SEVILLA: Útočník Joselu hráva za Hannover, to by však nemuselo platiť dlho. Podľa miestnych médií sa o 24-ročného španielskeho útočníka zaujíma Villarreal a Sevilla.(transfermarkt.de)

MÁLAGA: Mladen Petrić má do konca sezóny zmluvu s Panathinaikos a stane sa voľným hráčom. Toho by rada využila Málaga, ktorá má o 34-ročného chorvátskeho kanoniera eminentný záujem. (transfermarketweb.com)