Main Content

Murray sa dočasne spolieha na trénerský štáb Adidasu

piatok, 8. apríl 2011 13:30 | Autor: TASR

Britský tenista Andy Murray sa v najbližšom období spoľahne na pomoc od trénerského štábu v službách Adidasu. Dvojnásobnému grandslamovému finalistovi konkrétne budú radiť Austrálčan Darren Cahill a Holanďan Sven Groeneveld.

"Budú v Ríme a Madride a ak sa mi nepodarí nájsť si kouča na plný úväzok pred Roland Garros, zahrnieme do toho aj Paríž. Uvidíme, ako to pôjde," cituje The Sport Review piateho muža svetového rebríčka ATP. Rodák zo škótskeho Dunblane Murray sa vlani po Wimbledone rozišiel s Milesom Maclaghanom, nedávno sa skončila aj jeho spolupráca so španielskym konzultantom Alexom Corretjom. Murray po neúspechu proti Srbovi Novakovi Djokovičovi vo finále januárových melbournských Australian Open ťahá sériu troch prehier. Najbližšie sa predstaví na základe voľnej karty v Monte Carle na antuke, na ktorej v minulosti bol najmenej efektívny.

Murray si 1. apríla zažartoval prostredníctvom Twitteru, keď oznámil dohodu s deblovým špecialistom Rossom Hutchinsom. Falošnou stopou bol aj v marci medializovaný predbežný záujem Ivana Lendla o prevzatie príslušnej pozície šéfa realizačného tímu. "Ivan bol kontaktovaný pred desiatimi mesiacmi a konali sa rokovania, ktoré však rýchlo ukončil. Rozbieha pomerne úspešnú vlastnú tenisovú akadémiu a má dohodnuté exhibície. Je to nezmysel," citoval iSport Petru Píchalovú-Langrovú z agentúry Česká sportovní na základe informácií od majiteľa tejto spoločnosti Miroslava Černoška, ktorý zastupuje Lendla v ČR a SR.

© WEBNOVINY