Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.3.)

piatok, 13. marec 2015 17:08 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie je definitívne za nami, ale prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Mourinho predĺži kontrakt

V poslednom období utíchli správy o predĺžení kontraktu Josého Mourinha, avšak Daily Express tvrdí, že portugalský kormidelník londýnskej Chelsea by sa s tímom zo Stamford Bridge mal dohodnúť na ďalej spolupráci už v najbližších dňoch. (Daily Express)

Varane cieľom číslo jeden

Na Goal.com ste sa dnes mohli dočítať o tom, že francúzsky stopér Raphael Varane sa stane hlavným prestupovým cieľom Chelsea na letné transferové obdobie. José Mourinho tohto obrancu Bieleho Baletu viedol už v Reale Madrid a práve jeho osobnosť by mohla dopomôcť k realizácii tohto transferu. (Goal.com)

Southampton zabojuje o svojich hráčov

Daily Express tvrdí, že vedenie anglického Southamptonu sa pokúsi urobiť všetko preto, aby v letnom prestupovom období neodišli Morgan Schneiderlin a Nathaniel Clyne. Obaja hráči by mali na St. Mary´s Stadium zarábať dvakrát viac ako doteraz. (Daily Express)

Khedira sa dohodol so Schalke

Madridský denník Marca informuje, že nemecký reprezentant v službách Realu Madrid Sami Khedira sa ústne dohodol s nemeckým Schalke 04, teda klubom, ktorý pred pár dňami dobyl štadión Santiaga Bernabeua v pomere 4:3. Khedirovmu odchodu niekam inam zrejme nezabráni už nič. (Marca)

Čo bude s Ancelottim?

Budúcnosť Carla Ancelottiho v Reale Madrid je momentálne nejasná. Niektoré zdroje tvrdia, že taliansky tréner dostal ultimátum a hrozí mu vyhodenie, iné zas, že bývalý kouč Chelsea či PSG sa o svoju pozíciu v hlavnom meste Španielska báť nemusí. Kde je pravda je momentálne nejasné.

Walcott ešte nepredĺžil

Anglický reprezentant Theo Walcott sa zatiaľ nedohodol s Arsenalom na predĺžení svojho kontraktu. Londýnsky klub údajne plánuje Angličanovi ponúknuť novú päťročnú zmluvu, avšak Walcott chce  vraj čakať až do letného prestupového obdobia. (Daily Express)